Search Find Buy Bonuspaketti.

Search Find Buy

Kurssi koostuu kuudesta eri moduulista ja se on siis tarkoitettu opiskeltavaksi kuuden viikon aikana. Kurssin opetusmateriaalina käytetään videoita, joita kurssilla on yli sata kappaletta. Verkkokurssi perustuu neljän vaiheen malliin: tuotteen valinta, hankinta, listaus ja julkistus.

Kurssin erittäin hyvänä puolena on se, että jokaisesta asiasta on laadittu step-by-step ohjeet, joita noudattamalla asiat edistyvät vaihe vaiheelta eteenpäin. Itse asiassa Ben Cummings on kuuluisa seikkaperäisistä ohjeistaan eli standard operation procedure (SOP), joita hän käyttää jatkuvasti Fast Track koulutuksessa. Olen tehnyt Search Find Buy kurssista blogiini myös arvostelun, jossa on lisätietoa kurssista.

Kurssin koostuu seuraavista moduleista:

Moduli 1: The World's Most Perfect Business

The World's Most Perfect Business

Ensimmäisessä modulissa luodaan perusta Amazon bisnekselle ja käydään läpi miten private label liiketoimintamalli toimii. Modulissa Ben esittelee myös mielenkiintoisia case studyja, miten hänen Fast Track oppilaansa ovat onnistuneet hänen oppien avulla.

Moduli 2: PIGS & HOPPS

PIGS & HOPPS

Tässä modulissa Ben Cummings kertoo oman menetelmän, miten valitaan tuote, jolla on parhaat edellytykset menestyä Amazonissa. Ben kutsuu menetelmää nimellä PIGS & HOPPS. PIG (Product Idea Generation) vaiheessa etsitään erilaisia tuotemahdollisuuksia ja HOPP (High Odds Product Picking) vaiheessa karsitaan jyvät akanoista Benin kehittämän kriteeristön kautta. Tämä on eräs kurssilla opetettavista salaisuuksista, joita vain harvat tietävät.

Moduli 3: How To be a Product Sourcing Ninja

How To be a Product Sourcing Ninja

Tällä kurssilla keskitytään enemmän hankintavaiheeseen kuin muilla kursseilla minkä tiedän. Sanotaan, että raha tehdään Amazon liiketoiminnassa ostohinnassa, ei myyntihinnassa - ja siksi hankintavaihe on erittäin tärkeä.

Moduli 4: Packaging & Shipping Your Product

Packaging & Shipping Your Product

Tässä modulissa Ben opettaa, miten hän rakentaa tuotelistauksen ja miten se optimoidaan mahdollisimman hyvin konvertoivaksi. Niin ikään tässä modulissa Ben opettaa myös miten hän valitsee avainsanat tuotelistaukseen.

Moduli 6: Rank Your Product To Page 1

Rank Your Product To Page 1

Jotta Amazonissa voisi tehdä merkittävää orgaanista myyntiä, tuote pitää saada riittävän monella avainsanalla ykkössivulle. Viimeinen moduli keskittyy tähän kriittiseen asiaan. Tässä modulissa Ben myös opettaa miten hän pyörittää Amazon Sponsored Products mainoksia.

Search Find Buy Bonukset

Ben Cummings on tehnyt tämän kurssin yhdessä Rapid Crushin Jason Fladlienin kanssa. Sen takia Rapid Crush tarjoaa tähän kurssiin omat bonuksensa, mutta vain jos hankit tämän kurssin minun kauttani. Virallisen kurssisivun kautta hankittuna bonuksia ei saa ja kurssin hinta on korkeampi ($1,997). Minun kauttani hankittuna kurssin hinta on kuitenkin vain $997 ja siihen kuuluvat lisäksi seuraavat bonukset:

Rapid Crush Bonus Package

Bonus #1: Fastest Path to Profits

Tämä bonus pitää sisällään oppaat tavoitteiden asettamiseen, tuotehakuun sekä Excel-taulukot tuotemahdollisuuksien valinnan helpottamiseksi plus paljon muuta jotta pääset mahdollisimman nopeasti liikkeelle.

Bonus #2: Coaching With Ben Cummings

Tämä bonus pitää sisällään nauhoitteet Ben Cummingsin Fast Track koulutuksesta, jossa hän kertoo mm. parhaita strategioitaan miten kasvattaa myyntiä Amazonissa sekä hänen ainutlaatuisen Sponsored Products menetelmänsä.

Bonus #3: China Concierge

Henkilökohtaiset sourcing agent palvelut. Ben Cummings tarjoaa veloituksetta mahdollisuuden käyttää hänen henkilökohtaista sourcing agenttiaan Kiinassa, joka auttaa sinua tuotteen valinnassa, näytekappaleiden hankinnassa, hintaneuvotteluissa sekä tilauksen tekemisessä.

Bonus #4: Manage By Stats & Sellermail

Elinikäinen käyttöoikeus Manage By Stats ja Sellermail ohjelmistoihin. MBS helpottaa Amazon talouden hallintaa ja Sellermailia käytetään esimerkiksi asiakkaiden follow-up sähköpostien lähettämiseen.

Bonus #5: PPC Entourage

Täysi käyttöoikeus PPC Entourage ohjelmistoon ensimmäisen tuotteen osalta. PPC Entourage on markkinoiden paras ohjelmisto Amazon Sponsored Products mainosten hallintaan.

Bonus #6: China Sourcing Secrets

Kuusi nauhoitettua sessiota, joissa Shawn Hart kertoo hänen parhaimmat sourcing strategiansa miten hankitaan laadultaan parempia ja hinnaltaan halvempia tuotteita Kiinasta. Shawnilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hankinnoista Kiinan markkinoilta.

Bonus #7: Reverse Engineering Amazon Rankings

Tämä erikoiskoulutus paljastaa 11 tapaa, jotka vaikuttavat ykkössivun rankingiin Amazonissa ja miten tätä tietoa voidaan käyttää hyödyksi.

Bonus #8: Profit Calculator Spreadsheet

Tämä kätevä Excel-taulukko ja koulutus kertoo, miten lasketaan tuotteen oikea tuotto Amazonissa.

Eikä tässä vielä kaikki, jos hankit Ben Cummingsin Search Find Buy kurssin niin saat yksinoikeudella minun omat lisäbonukseni:

Lisäbonus #1: Yhden tunnin konsultointi

Tarjoan sinulle veloituksetta yhden tunnin mittaisen Skype-konsultaation, jossa voidaan käydä läpi mitä tahansa Amazon-liiketoimintaan liittyviä asioita. Konsultoinnin arvo on 250€.

Lisäbonus #2: Salex tax verkkokurssi

Saat veloituksetta minun sales tax verkkokurssini, jolla varmistat, ettet joudu veroasioiden takia vaikeuksiin omassa Amazon liiketoiminnassasi. Tätä tietopakettia et saa mistään muualta. Kurssin arvo on 197€.

Lisäbonus #3: Amazon Tehomainonta opas

Saat lisäksi veloituksetta uuden Amazon-mainonnan oppaani, jonka luettuasi tiedät Amazon-mainoksista enemmän kuin 99% myyjistä. Tämä opas voi olla sinulle kullanarvoinen. Oppaan arvo on 49€.

Search Find Buy kurssin normaalihinta on 1997 dollaria. Saat sen kuitenkin kauttani yli 50% alennuksella.

Search Find Buy hinta
Jason Fladlien

Search Find Buy maksuton webinaari

Katso Ben Cummingsin yhtiökumppanin Jason Fladlienin maksuton webinaari Amazon-myynnistä. Webinaarissa kerrotaan myös Search Find Buy-kurssista.

Voit hankkia kurssin erikoishintaan $997 kauttani + saat samalla veloituksetta kaikki edellämainitut bonukset menettelemällä seuraavasti:

1) Kun olet hankkinut kurssin kauttani, lähetä ostokuitti [email protected], niin voin varmistaa että ostotapahtuma on kunnossa.

2) Lähetän sinulle tämän jälkeen tarkemmat ohjeet bonuksista.


Ben Cummings

Ben Cummings


"Due to a very unique set of circumstances that come together maybe once in a lifetime… the Amazon opportunity is bigger than ever.


Which means just massive, massive profits… with one caveat.

You have to do it the right way. The old ways aren’t working anymore - and you have to be… clever."

SEARCH FIND BUY TAKUU


Ben Cummings antaa kurssilleen 100% rahat takaisin takuun jos et ole tyytyväinen. Sinulla on 30 päivää aikaa tutustua materiaaliin ja varmistaa, että kurssi on sinua varten. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen niin saat rahat takaisin. Tässä tapauksessa menetät luonnollisesti myös bonukset. Sinun riskisi on siis käytännössä nolla.

Tärkeä viesti Beniltä 23.5.2019

In my flagship course known as "Search Find Buy"...  we just recently did a huge update and added 34 new videos on "my #1 approach to RANKING Amazon products today."
 
As you may have heard, over the last 14 days, Amazon made a BIG change that affected how people RANK products.   
 
They essentially eliminated the use of "deep discount coupons" as a ranking method by starting to ban newer accounts that used them en mass. 
 
I saw this coming. And I already have the perfect solution at the ready for my “Search Find Buy” course members!
 
I burned the midnight oil and I updated everything in "Module 6" of the SFB course last week - where I detailed for you the latest and most effective ways to launch and RANK your Amazon product.
 
UPDATE INCLUDES: 34 new videos, a whole new & much improved "ranking roadmap," multiple ranking methods that DO NOT USE deep discount coupons, a new and simpler way to gauge the number of "giveaways" needed to rank, and much more.