SALES TAX VERKKOKURSSI

Sales Tax verkkokurssi on tällä hetkellä saatavana vain Amazon Mastery bonuspaketin kautta.

Kaikki mitä verkkokauppiaan pitää tietää Yhdysvaltojen myyntiverosta eli sales taxista

Tiesitkö, että Suomalaisen verkkokauppiaan pitää hoitaa sales tax velvoitteet myydessään tuotteitaan Yhdysvaltojen markkinoilla?

Tuntuuko Yhdysvaltojen verotus täydeltä heprealta?

Veroasiat voivat aiheuttaa monille verkkokauppiaille paljon päänvaivaa koska tietoa on hankala saada ja olemassa oleva tieto on hajautuneena moneen eri paikkaan ja kokonaiskuvan muodostaminen on tästä syystä johtuen erittäin vaikeaa. Olemassa oleva tieto on lisäksi vaikeaselkoista ja täynnä verojargonia.

Yhdysvaltojen sales tax toimii samalla periaatteella kuin suomalainen alv-verotus eli se on läpimenovero, jonka tuotteen myyjä kerää kuluttajilta ja tilittää osavaltioille. Jos myydään Yhdysvalloissa esimerkiksi Amazonissa, syntyy silloin läsnäolo eli nexus tuotteiden varastoinnista Amazonin varastoissa niissä osavaltoissa, joissa tuotteita on. Tämä tarkoittaa, että myyjän tulee lain mukaan kerätä sales tax kuluttajilta ja tilittää se kullekin osavaltioille niissä osavaltioissa, joissa nexus on olemassa.

Nexus eli velvollisuus kerätä sales taxia voi nykyään syntyä myös ilman fyysistä läsnäoloa eli myös etämyynti synnyttää velvollisuuden hoitaa sales tax. Tämä koskee siis kaikkia verkkokauppiaita, joiden myyntimäärät ylittävät osavaltiokohtaiset rajat.

Amazon- ja muiden verkkokauppiaiden täytyy kerätä myyntivero eli sales tax niissä osavaltioissa, joissa heillä on merkittävä yhteys/läsnäolo eli nexus.

Nexus muodostuu nykyään myös etämyyjille, jos osavaltiokohtaiset raja-arvot ylittyvät.

SALES TAX VERKKOKURSSI

Miksi käyttää enempää aikaa etsimällä tietoa sales taxista, kun saat sen yksiin kansiin paketoituna?


Olemme koostaneet kaiken tiedon sales taxista yhteen helposti omaksuttavaan muotoon ja nyt tämä tieto on valmiina käyttöösi. 


Säästät tämän kurssin avulla paljon aikaa ja vaivaa!

Erikoistarjous! Osta NYT niin saat 50% alennuksen!

Käytä kassalla koodia: TAX50OFF

Kurssilla opit nämä asiat sales taxista

Kurssilla opit, miten sales tax toimii ja miten se otetaan käyttöön. Kurssi on paketoitu helposti ymmärrettävään muotoon. Hankkimalla sales tax-kurssin opit mm. seuraavat tärkeät asiat:

Ovatko tuotteesi verotettavia?

Suurin osa aineellisista tavaroista on veronalaisia tuotteita, kuitenkin joillakin tuotekategorioilla on alhaisempi verotaso tai niitä ei veroteta lainkaan.


Missä osavaltioissa nexus on muodostunut?

Ennen kuin voi alkaa kerätä veroja tai rekisteröityä veronkerääjäksi tulee selvittää, missä osavaltioissa nexus on eli velvollisuus kerätä veroa. 

Miten rekisteröidytään?

Kun on selvillä, missä osavaltioissa myyntiveroa pitää kerätä, tulee rekisteröityä niissä osavaltiossa, jossa nexus on ja hankkia verotuslupa.

Miten veroilmoitus ja tilitys tehdään ?

Miten kerätyt verot tilitetään osavaltioille ja kuinka usein se pitää tehdä.


Lue mitä muut sanovat kurssista

Salex tax testimonial Markus Herranen

Markus Herranen

Amazon-myyjä

“Sain kaikki tähän mennessä tarvitsemani vastaukset”

 "Asia on ollut erittäin kattavaa ja asiat on mielestäni kerrottu hyvin selkokielisesti. Itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta yritystoiminnasta tai siihen liittyvästä verotuksesta, mutta selkeästi kerrotun esityksen avulla todella ymmärrän mistä monimutkaisessa Sales Taxissa on kyse! "

Salex tax testimonial Niina Koski

Niina Koski

Amazon-myyjä

“Ohjeet olivat selkeät"

"Aluksi kovin monimutkaiselta vaikuttavasta sales taxista sain selkokielellä ymmärrettävän ohjeistuksen, kokonaiskuvan ja vielä yksityiskohtaisen opastuksen, kuinka asetukset tehdään seller centeriin. Lisäksi mukana on useita hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta saan tarvittaessa helpottavia välineitä. Minulle erittäin hyödyllinen kurssi ja säästi aikaani todella paljon."

Salex tax testimonial Isil Gulmus

Isil Gülmüs

Online-myyjä

"Tämä kurssi säästää paljon aikaa"

"Asiat esitetty selkeästi ja vaikka onkin ilmoitettu vastuuvapaudesta, ei olla arasteltu kuitenkaan puhumaan vaihtoehdoista ja mitä se tarkoittaa. Selvisi paljon asioita, joita en ole ehtinyt selvittää. Jussi on kouluttajana vakuuttava."

Verkkokurssin sisältö

Kurssi koostuu videoluennoista

1

Moduli 1: Yleistä tietoa sales taxista

Ensimmäisessä modulissa esitellään, mikä sales tax on ja miten se toimii. Saat yleiskuvan sales taxista ja sen toimintaperiaatteista.

2

Moduli 2: Amazon- ja online-myynnin verotus

Tässä modulissa käydään läpi seikkaperäisesti miten online-myyntiä verotetaan Yhdysvalloissa. Milloin nexus muodostuu ja milloin sales taxia pitää alkaa kerätä.

3

Moduli 3: Sales tax käyttöönotto step-by-step

Tässä modulissa esitellään tarkat ohjeet vaihe vaiheelta, miten sales tax otetaan käyttöön. Miten rekiströidytään osavaltioiden sales taxjärjestelmään ja miten keräys ja tilitykset hoidetaan.

4

Bonus: Osavaltiokohtaiset erot sales tax verotuksessa

Bonusmodulissa esitellään erovaisuudet eri osavaltioiden kesken sales taxin osalta. Eri osavaltioit poikkeavat merkittävästi toisistaan sales tax säädosten ja käytäntöjen suhteen.

Tietoa tekijästä

Jussi Hyvärinen on harjoittanut Amazon myyntiä vuodesta 2017 lähtien ja sales tax on tullut tutuksi oman yrityksen kautta. Jussi on Suomen johtavia Amazon- ja online-liiketoiminnan asiantuntijoita.

Jussi Hyvärinen

Lue mitä asiakkaat sanovat kurssin tekijästä

Olli Uuksulainen

Olli Uuksulainen

CEO

"Jussi Hyvärinen tarttui puikkoihin juuri silloin kun uskomme meinasi loppua Amazon -verkkokaupan logistiikan kanssa. Saimme nopean ja osaavan ohjauksen meille niin vaativan projektin edetessä kohti julkaisua. Aiomme jatkaa yhteistyötä jatkossakin niin mainonnan kuin brändin rakentamisen puitteissa."

Hanna Latva

Hanna Latva

Art Director

"Jussi on Amazon-pro, jonka käsissä tappiollinen tuote muuttuu menestykseksi. Pyysin häneltä apua tuotteeni launchaukseen, koska itseltäni puuttui aikaa sekä tietotaitoa. Jussi hoiti launchaus -prosessin alusta loppuun, ja sain paljon enemmän mitä odotin: todella ammattimaista ja nopeaa palvelua. Tuotteeni, josta kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan, on nyt kategoriassaan ykkössivulla, ja myynti kasvaa edelleen."

Heikki Räisänen

CEO

"Olimme myyneet pitkään Amazonissa mutta olimme ihan hukassa kaiken sen kompleksisuuden kanssa. Kaipasimme apua kuinka kasvattaa näkyvyyttä ja myyntiä. Jussilla oli heti selkeä ote asioihin, mitä pitää tehdä ja kuinka asiat siellä toimii. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen apuunsa."

Miksi sales tax verkkokurssin hankkiminen kannattaa?

  1. Kulutat paljon aikaa tiedon etsimiseen. Kun hankit sales tax verkkokurssin, saat kaiken tarvitsemasi tiedon helposti omaksuttavassa muodossa ja selkokielellä.
  2. Kurssi on rakennettu palvelemaan Suomalaista verkkokauppiasta. Vastaavaa tietoa ei löydy Amerikkalaista videoista tai Facebook-ryhmistä.
  3. Jos et tiedä mitä velvoitteita sales tax asettaa, saatat kohdata merkittäviä taloudellisia seuraamuksia.
SALES TAX VERKKOKURSSI

197

/kertamaksu

  • Elinikäinen käyttöoikeus
  • Aloita heti
  • Pääsy kaikkiin materiaaleihin

Sales Tax verkkokurssi on saatavana ainoastaan Amazon Mastery bonuspaketin yhteydessä, ei enää yksittäisenä tuotteena!

Usein kysytyt kysymykset

Häviääkö ongelma itsestään jos odotan?

Amazon-myynnissä on paljon vastuuta siirtynyt sales taxin hoidosta Amazonille. Amazon-myyjänkin on kuitenkin itse hoidettava sales tax joidenkin osavaltioiden osalta. Lisäksi velvoitteet muiden online-myyjien osalta ovat viime aikoina päinvastoin kasvaneet.

Eikö Amazon hoida tämän? 

Amazon hoitaa sales taxin keruun suurimmassa osassa osavaltioita, mutta myyjän tulee hoitaa sales taxin keruu itse joissakin osavaltioissa.

Milloin tulee alkaa kerätä sales taxia? 

Periaatteessa velvollisuus on olemassa heti ensimmäisestä myynnistä alkaen. Monet seikat kuitenkin vaikuttavat siihen, milloin rekisteröinti on oikeasti järkevää tehdä.

Onko kurssilla tyytyväisyystakuu?

Varsinaista tyytyväisyystakuuta ei tällä kurssilla ole, koska kurssilla käsitellään veroasioita ja ne toimivat vain tietyillä tavoilla, joihin emme voi vaikuttaa. 

Onko kurssilla palautusoikeutta?

Palautusoikeutta ei tällä kurssilla ole, koska muutoin kurssimateriaalit saattavat levitä vääriin käsiin. Kurssi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Mitä materiaaleja kurssi sisältää?

Kurssin opetusformaatti on videoluennot. Kurssimateriaalit saa ladattua myös PDF-muodossa. Lisäksi materiaalissa on paljon linkkejä hyödyllisiin resursseihin.

SALES TAX VERKKOKURSSI

197

/kertamaksu

  • Elinikäinen käyttöoikeus
  • Aloita heti
  • Pääsy kaikkiin materiaaleihin

Finnzon Oy