RESURSSIT.

Parhaat työkalut nettibisnekseen

Verkkobisneksessä tarvitaan toimintaa helpottavia ja aikaa säästäviä ohjelmistoja ja työkaluja. Työkaluja ja palveluja löytyy joka lähtöön ja hankaluutena on, kuinka valita parhaat työkalut nettibisnekseen mittavasta joukosta.

Näihin mahtuu todellisia helmiä mutta myös paljon vähemmän hyviä, joten on tiedettävä miten löytää jyvät akanoista. Olen itse käyttänyt ja investoinut lukuisiin ohjelmistoihin ja palveluihin. Olen kerännyt tähän listan parhaista tuotteista, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi ja joista on ollut minulle eniten hyötyä.  Tämän listan avulla säästät aikaa ja rahaa. 

 Suosittelen tällä sivulla vain tuotteita ja palveluja, joita olen itse käyttänyt ja jotka ovat hyödyttäneet minua henkilökohtaisesti.

Nettisivut

parhaat työkalut nettibisnekseen

Namecheap

Verkkobisneksessä tarvitsee usein omia domain-osoitteita. Itse hankin käyttämäni domainit Namecheapista. Olen kokeillut monia muita domain-palveluja mutta pidän tästä eniten. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tekninen tuki hyvä ja nopea.

Siteground

Siteground

Nettibisneksessä tarvitset jossakin vaiheessa myös nettisivuja. Siteground on mielestäni paras ja kohtuuhintainen ulkomainen nettisivujen hostingpalvelu. Voit samaan hintaan hostata rajattoman määrän nettisivuja. Siteground tarjoaa myös ilmaisen SSL sertifikaatin. Tekninen tuki on huippuluokkaa.

wordpress

WordPress

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä. Se perustuu open source koodiin ja on siksi ilmainen. Se on helppokäyttöinen ja sen toiminnallisuuksia voidaan laajentaa lisäosilla, joita löytyy joka lähtöön. Tämäkin sivusto on tehty WordPressillä.

parhaat työkalut nettibisnekseen

Thrive Themes

Nettisivujen rakentamiseen WordPress-alustalle tarvitaan hyvät ja helpot työkalut. Jos olet tekemässä nettisivuja niin Thrive Themes on siihen loistava valinta. Thrive Themes pitää sisällään koko joukon ohjelmistoja kuten teemoja, Thrive Architect-editorin, työkalun liidien hankkimiseen, laskeutumissivut jne. Tuotteita voi ostaa joko erikeen tai sitten hankkimalla jäsenyyden, joka oikeuttaa kaikkiin tuotteisiin.

Elementor pagebuilder

Elementor

Elementor on Thrive Architectin lisäksi paras WordPressin pagebuilder ohjelmisto. Sen avulla nettisivujen tekeminen käy helposti ja intuitiivisesti. Elementorin perusversio on maksuton ja sillä pärjää pitkälle.

Vimeo videopalvelu

Vimeo

Youtube on tietysti se ykkösvideopalvelu maailmassa mutta se ei ole paras mahdollinen kun videota ei ole tarkoitettu julkiseksi. Vimeo on siihen paras valinta hinnan ja turvallisuuden puolesta. Vimeo on erinomainen valinta kun haluat jakaa esimerkiksi omaa maksullista verkkokurssiasi.

Amazon-myynti

sellerboard

Sellerboard

Amazonin oma Seller Central ei ole hyvä järjestelmä näyttämään liiketoimintasi numerotietoja. Olen käyttänyt useita Amazonin Finance-ohjelmistoja ja Sellerboard (ent. Amzcontrol) on ollut paras. Sen luvut ovat ajan tasalla myös PPC:n osalta ja ohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Blogissani on myös kirjoitus Sellerboardista. Saat oheisesta linkistä 2 kuukauden koekäyttöjakson normaalin 1 kuukauden sijaan.

helium 10

Helium10

Helium 10 on jokaisen Amazon-myyjän Sveitsiläinen linkkuveitsi ja ehkä se kaikkein hyödyllisin ohjelmisto. Siitä löytyy työkalut lähes kaikkeen, mitä Amazon-myynnissä tarvitaan. Koodilla JUSSI10 saat 10% jatkuvan alennuksen kaikista Helium10:n kuukausimaksusta. Nyt Helium10:n ostaja saa kaupan päälle 997€ Freedom Ticket verkkokurssin.

Jungle Scout logo

Jungle Scout Chrome Extension

Jos pitäisi valita vain yksi työkalu Amazon liiketoimintaan niin se olisi Jungle Scout Chrome Extension.  Pakollinen hankinta Amazon-myyjälle. Ohjelmalla voidaan katsoa tuotteiden myyntimääriä suoraan Amazonista. Ohjelma on kertamaksullinen ja vaatii Chrome-selaimen. 

Verkkoliiketoiminta

Activecampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign on yksi täydellisimmistä ohjelmista sähköpostimarkkinointiin. Käytän itse sähköpostimarkkinoinnissa ActiveCampaignia ja olen siihen erittäin tyytyväinen.

camtasia logo

Camtasia

Camtasia on videoeditointiohjelmisto, jossa on kaksi erillistä ohjelmaa. Camtasia Recorder tallentamiseen ja varsinainen Camtasia editointiin. Esimerkiksi monet verkkokurssit tehdään juuri Camtasian avulla.

clickfunnels logo

Clickfunnels

Clickfunnels on Russel Brunsonin kehittämä ohjelmisto, jolla voidaan rakentaa helposti myyntifunneleita ja laskeutumissivuja erilaisiin nettibisneksen tarpeisiin. Clickfunnels on markkinajohtaja ja pidän itse sitä selvästi parempana kuin Leadpages.

parhaat työkalut nettibisnekseen

Manychat

Manychat on tulevaisuuden markkinoijan työkalu.Messenger markkinoinnissa piilee tällä hetkellä huikea mahdollisuus. Manychatilla rakennetaan automaattisia viestiketjuja, jotka siis toimivat Messengerissä. Tämän työkalun rajoitteena on vain oma mielikuvitus!