PARHAAT TYÖKALUT NETTIBISNEKSEEN

Verkkobisneksessä tarvitaan toimintaa helpottavia ja aikaa säästäviä ohjelmistoja ja työkaluja. Työkaluja ja palveluja löytyy joka lähtöön ja hankaluutena on, kuinka valita parhaat työkalut nettibisnekseen mittavasta joukosta.

Näihin mahtuu todellisia helmiä mutta myös paljon vähemmän hyviä, joten on tiedettävä miten löytää jyvät akanoista. Olen itse käyttänyt ja investoinut lukuisiin ohjelmistoihin ja palveluihin. Olen kerännyt tähän listan parhaista tuotteista, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi ja joista on ollut minulle eniten hyötyä.  Tämän listan avulla säästät aikaa ja rahaa. 

 Suosittelen tällä sivulla vain tuotteita ja palveluja, joita olen itse käyttänyt ja jotka ovat hyödyttäneet minua henkilökohtaisesti.

Nettisivujen teko

parhaat työkalut nettibisnekseen

Namecheap

Verkkobisneksessä tarvitsee usein omia domain-osoitteita. Itse hankin käyttämäni domainit Namecheapista. Olen kokeillut monia muita domain-palveluja mutta olen pitänyt tästä eniten. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, heidän tekninen tuki on todella hyvä ja nopea.

Siteground

Siteground

Nettibisneksessä tarvitset jossakin vaiheessa myös nettisivuja. Siteground on mielestäni maailman paras ja kohtuuhintainen nettisivujen hostingpalvelu. Voit samaan hintaan hostata rajattoman määrän nettisivuja. Siteground tarjoaa myös ilmaisen SSL sertifikaatin.

wordpress

WordPress

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä. Se perustuu open source koodiin ja on siksi ilmainen. Se on helppokäyttöinen ja sen toiminnallisuuksia voidaan laajentaa lisäosilla. Tämäkin sivusto käyttää WordPressiä.

parhaat työkalut nettibisnekseen

Thrive Themes

Nettisivujen rakentamiseen WordPress-alustalle tarvitaan hyvät ja helpot työkalut. Jos olet tekemässä nettisivuja niin Thrive Themes on siihen loistava valinta. Thrive Themes pitää sisällään koko joukon ohjelmistoja kuten WordPress-teemat, editorin, työkalun liidien hankkimiseen, laskeutumissivut jne. Tuotteita voi ostaa joko erikeen tai sitten hankkimalla jäsenyyden, joka oikeuttaa kaikkiin heidän tuotteisiin.

Vimeo videopalvelu

Vimeo

Youtube on tietysti se ykkösvideopalvelu maailmassa mutta se ei ole paras mahdollinen kun videota ei ole tarkoitettu julkiseksi. Vimeo on siihen paras valinta hinnan ja turvallisuuden puolesta. Vimeo on erinomainen valinta kun haluat jakaa omaa maksullista verkkokurssiasi. En suosittele myöskään Wistiaa koska siellä olevat videot on helppo kopioida.

Amazon-myynti

sellerboard

Sellerboard

Amazonin oma Seller Central ei ole hyvä järjestelmä näyttämään liiketoimintasi numerotietoja. Olen käyttänyt useita Amazonin Finance-ohjelmistoja ja Sellerboard (ent. Amzcontrol) on ollut paras. Sen luvut ovat ajan tasalla myös PPC:n osalta ja ohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Blogissani on myös kirjoitus Sellerboardista. Saat oheisesta linkistä 2 kuukauden koekäyttöjakson normaalin 1 kuukauden sijaan.

Sellersuite

Sellersuite

Sellersuite on uusi Amazon-myyjän huippuohjelmisto, jossa on lähes kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan tuotteen elinkaaren aikana. Olen kirjoittanut Sellersuitesta tarkemman esittelyn blogissani.

helium 10

Helium10

Jokaisen Amazon myyjän Sveitsiläinen linkkuveitsi. Siitä löytyy työkalut avainsanojen etsimiseen (Magnet), listauksen optimointiin (Scribbles, Frankenstein, Misspellinator), Keyword Tracker rankingien selvittämiseen ja uutena ominaisuutena Black Box työkalu tuotehakuun, reverse asin työkalu Cerebro ja Finance talouden hallintaan sekä paljon muuta. Uutuutena nyt myös follow-up mailit joten siihenkään ei tarvita enää erillistä ohjelmistoa.

Koodilla JUSSI50 saat 50% alennusta 1. kuukausimaksusta. Koodilla JUSSI10 saat 10% jatkuvan alennuksen kaikista planeista.

Jungle Scout logo

Jungle Scout Chrome Extension

Jos pitäisi valita vain yksi työkalu Amazon liiketoimintaan niin se olisi Jungle Scout Chrome Extension.  Pakollinen hankinta Amazon-myyjälle. Ohjelmalla voidaan katsoa tuotteiden myyntimääriä suoraan Amazonista. Ohjelma on kertamaksullinen ja vaatii Chrome-selaimen. 

parhaat työkalut nettibisnekseen

Jungle Market

Jungle Market on markkinapaikka, josta voit hankkia freelancerin tekemään jonkun erityisosaamista vaativan asian Amazon- tai online-bisnekseesi. Tyypillisiä tehtäviä ovat copywriting, valokuvaus, videoiden teko, lakiasiat jne. 

parhaat työkalut nettibisnekseen

Manage By Stats

MBS on perinteinen Amazon myyjän työkalu ja sen käyttöliittymää alkaa jo ikä painaa. MBS:ssä on paljon toimintoja, esimerkiksi hyvä Seller Mail, jota käytetään Amazon autoresponder viesteihin. MBS:stä löytyy työkaluja Facebook-markkinointiin joita ei muissa ohjelmistoissa ole ja sen takia se on tässä listassani.

Valokuvastudio Amazon Basics

Kotistudion avulla voi säästää tuotekuvissa merkittävästi rahaa. Olen kirjoittanut blogiini artikkelin, jossa kerron tarkemmin valokuvastudiosta ja millaista jälkeä sen avulla syntyy.

kolmijalka kamerajalusta statiivi

Kamerajalusta Amazon Basics

Kotistudion rinnalle tarvitaan kolmijalka, jonka avulla kamera pysyy paikallaan kuvaustilanteessa. Olen kirjoittanut blogiini artikkelin, jossa kerron tarkemmin valokuvastudiosta ja millaista jälkeä sen avulla syntyy.

amazing selling machine

Amazing Selling Machine

Amazing Selling Machine eli ASM on yksi maailman parhaista Amazon-myynnin verkkokursseista ellei paras. Olen kirjoittanut arvostelun blogiini tästä koulutuksesta. Tarjoan Amazing Selling Machineen myös bonuspaketin, mikäli kurssi hankitaan kauttani.

Ben Cummings Search Find Buy koulutus kurssi verkkokurssi

Search Find Buy

Search Find Buy on Ben Cummingsin Amazon-myynnin huippukoulutus. Olen kirjoittanut arvostelun blogiini tästä koulutuksesta. Tarjoan Search Find Buy kurssiin myös bonuspaketin, mikäli se hankitaan kauttani.

Amazon Mastery kurssi bonus bonuspaketti

Amazon Mastery

Amazon Mastery on erinomainen ja ainoa suomenkielinen Amazon-myynnin koulutus. Kurssin tekijät ovat suomalaiset huippumyyjät Toni Raehalme ja Viktor Villand. Olen kirjoittanut arvostelun blogiini tästä koulutuksesta. 

Verkkoliiketoiminta

aweber logo

Aweber

Aweber on yksi parhaista ohjelmista sähköpostimarkkinointiin. Käytän itse sähköpostimarkkinoinnissa juuri Aweberia. Olen kirjoittanut blogiini kokemuksia Aweberin ja Mailchimpin käytöstä. Aweber ei ole täydellinen mutta se on hyvin toimiva ohjelmisto.

camtasia logo

Camtasia

Camtasia on videoeditointiohjelmisto, jossa on kaksi erillistä ohjelmaa. Camtasia Recorder tallentamiseen ja varsinainen Camtasia editointiin. Esimerkiksi monet verkkokurssit tehdään juuri Camtasian avulla.

clickfunnels logo

Clickfunnels

Clickfunnels on Russel Brunsonin kehittämä ohjelmisto, jolla voidaan rakentaa helposti myyntifunneleita ja laskeutumissivuja erilaisiin nettibisneksen tarpeisiin. Clickfunnels on markkinajohtaja ja pidän itse sitä selvästi parempana kuin Leadpages.

fiverr logo

Fiverr

Palvelusta löytyy osaaja oikeastaan aivan mihin tahansa nettibisnekseen liittyvään asiaan edulliseen hintaan. Voit löytää itsellesi tekijän jos sinulla ei ole osaamista tai aikaa. Palvelujen taso kuitenkin vaihtelee paljon, joten pitää selvittää ensin keneltä palvelun aikoo tilata. Fiverr soveltuu erityisesti kertaluonteisiin pieniin tehtäviin.

parhaat työkalut nettibisnekseen

Upwork

Upwork on palvelu, josta voi ostaa asiantuntijan tekemään jonkin liiketoimintaasi liittyvän tehtävän. Periaatteessa palvelu on samankaltainen kuin Fiverr sillä erotuksella, että tekijöiden osaamistaso on keskimäärin parempi mutta palvelut ovat myös kalliimpia.

parhaat työkalut nettibisnekseen

Manychat

Manychat on tulevaisuuden markkinoijan työkalu.Messenger markkinoinnissa piilee tällä hetkellä huikea mahdollisuus. Manychatilla rakennetaan automaattisia viestiketjuja, jotka siis toimivat Messengerissä. Tämän työkalun rajoitteena on vain oma mielikuvitus!

Close Menu