Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
jussihyvarinen.com verkkopalveluiden käyttäjärekisteri
REKISTERINPITÄJÄ
Finnzon Oy
Osoite: Finnzon Oy, Ankkurinvarsi 17G, 02320 Espoo
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
jussihyvarinen.com verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva jussihyvarinen.com verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.
REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.
REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
– Henkilötiedot
– Yhteystiedot
– Käyttötiedot
– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot
Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, jussihyvarinen.com omissa rekistereissä.
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.
Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.
TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
Jussi Hyvärinen, Finnzon Oy, Ankkurinvarsi 17G, 02320 Espoo

​KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Teen kaupallista yhteistyötä eri palveluntarjoajien kanssa. Mainostan sivustollani kumppaneideni tuotteita ja palveluja, jos päädyt ostamaan suosittelemani tuotteen tai palvelua, niin saatan saada ostosta myyntikomission. Tämä ei kuitenkaan lisää tuotteen tai palvelun hintaa millään tavalla eikä siitä aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia.

Suosittelen tällä sivustolla vain sellaisia tuotteita ja palveluja, jotka ovat hyödyttäneet minua henkilökohtaisesti ja ovat erittäin laadukkaita.

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies).  Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla sivuston sisältöä ja toimivuutta kehitetään.

Voit estää evästeiden käytön kokonaan tai rajoittaa evästeiden käyttöä. On hyvä huomioida, että evästeet voivat olla tarpeellisia sivuston asianmukaiselle toimimiselle.



Close Menu