Koulutus.

Verkkokurssit ja oppaat nettibisnekseen

Amazon Mastery verkkokurssi

Amazon Mastery

1997,00€

Opi Amazon-myynnin salat Suomen kansainvälisesti menestyneimpien myyjien Toni Raehalmeen ja Viktor Villandin opeilla. Tämä on paras Amazon-kurssi Suomalaiselle myyjälle. Amazon on tulossa pian Pohjoismaihin ja nyt on juuri oikea hetki rakentaa oma "life-changing" Amazon bisnes.

amazing selling machine

Amazing Selling Machine

$4997,00

Amazing Selling Machine on maailman suosituin Amazon-myynnin koulutusohjelma. Tämä koulutus on tuottanut enemmän Amazon-miljönäärejä kuin mikään muu. Amazing Selling Machinen etuna on, että siitä julkaistaan vuosittain 1-2 uutta versiota, joihin kaikilla kurssin hankkineilla on oikeus. Koulutuksen tekijä on Amerikkalainen Amazing.com.

sales tax verkkokurssi

Sales tax-verkkokurssi

197,00€

Verkkokurssi valjastaa yhteen pakettiin kaiken tarvittavan tiedon, mitä suomalainen online- ja Amazon-myyjä tarvitsee Yhdysvaltojen myyntiveron eli sales taxin käyttöönottoon. Opit myös, miten voit säästää merkittävästi aikaa ja rahaa sales taxin käyttöönotossa.

Amazon PPC Mastery opas

Amazon-mainonta opas

49,00€

Kuulutko niihin Amazon-myyjiin joiden kaikki rahat menevät mainontaan? Et ole yksin - suurimmalla osalla Amazon-myyjistä ylivoimaisesti suurin kustannuserä ovat mainokset.  Oppaassa paljastan, miten mainoskampanjat tulee toteuttaa, jotta rahasi eivät mene hukkaan.

sourcing opas

Sourcing-opas

Ilmainen

Tässä oppassa esittelen edistyneitä sourcing-tekniikoita, joista vain harvat tietävät. Oppaan avulla voit säästää merkittävästi rahaa tuotteiden hankintakustannuksissa. Opas soveltuu erityisesti Amazon-liiketoimintaan.

super url opas

Super URL-opas

Ilmainen

Tässä oppassa esittelen kaikki tärkeimmät Amazonin super url:t. Super urleja voi hyödyntää esimerkiksi tuotteen julkistuksen yhteydessä sen rankingin nostamiseen ja moneen muuhun asiaan.