AMAZON PPC MASTERY-OPAS

Amazon PPC Mastery ebook

Kuulutko niihin Amazon-myyjiin joiden kaikki rahat menevät mainontaan? Et ole yksin - suurimmalla osalla Amazon-myyjistä ylivoimaisesti suurin kustannuserä ovat mainokset.


Onneksi tähän on olemassa ratkaisu -  Amazon PPC Mastery opas. Oppaassa paljastan, miten Sponsored Products-mainoskampanjat kannattaa toteuttaa, jotta niistä saadaan paras hyöty irti ja ACOS-arvot laskettua järkevälle tasolle.


Oppaan tietojen avulla voit päihittää kilpailijasi Amazon-mainoksissa ja tuottaa lisämyyntejä sekä parhaimmillaan nostaa voittoprosenttiasi merkittävästi. 


Lopeta rahojen haaskaaminen mainosten kanssa ja hanki Amazon PPC Mastery-opas!


Oppaassa esitellään myös kaikki uudet Sponsored Products ominaisuudet kuten Product Targeting-mainokset sekä Dynamic Bidding.


PPC Mastery-opas kattaa muuan muassa nämä asiat:

amazon sponsored products opas

1. Kampanjoiden rakenne

Amazon-mainosten toimimattomuus johtuu lähes aina niiden rakenteesta. Oikeanlaisella rakenteella voidaan toteuttaa tehokkaammat ja toimivammat mainoskampanjat kuin kilpailijoillasi. Kerron oppaassa mallin, jolla on tehty Amazonissa miljoonia dollareita. Opit oppaasta lisäksi miten teet auto- ja manuaalikampanjat hyödyntäen maksimaalisesti eri kampanjatyyppien tehoa.

amazon sponsored products opas

2. Step-by-step ohjeet

Oppaassa kerrotaan step-by-step ohjeet, miten kampanjat rakennetaan - oli kyseessä sitten keyword tai product targeting kampanja. Ohjeita noudattamalla on helppo toteuttaa mainoskampanjat, oli sitten kyseessä uusi tai vanha tuote. Esittelen oppaassa lisäksi mm. Amazon bidding toimii, exact, phrase ja broad match typen väliset erot, negatiivisten avainsanojen käytön ja lukuisia kullanarvoisia vinkkejä, jotka ovat vain harvojen tiedossa.

amazon sponsored products opas

3. Mainosten metriikat

Mainosten yhteydessä puhutaan usein ACOS-arvosta. Mainoksiin liittyy kuitenkin muitakin tunnuslukuja, jotka tulee tietää, jotta kampanjoiden kannattavuutta voidaan arvoida paremmin.

"Jussi Hyvärisen tekemä Amazon PPC opas on erittäin selkeä ja helppotajuinen. Siitä on ollut minulle paljon apua kun olen suunnitellut uusille Amazon tuotteilleni PPC markkinointia. Suosittelen lämpimästi!"

Liisa Söderholm

Liisa Söderholm, Riimin Oy

"Jussin e-kirja on täynnä vankkaa asiaa. Amazonissa mainostaminen ei ole mikään yksinkertainen asia... helpointa on kun tekee tämän oppaan avulla heti kampanjat uudelle tuotteelle ja etenee vaihe vaiheelta ihan oppaan mukaan... siinä vaiheessa , kun saa ACOSit kohilleen, niin alkaa hymyilyttämään ?.... alkaa tulla myynnistä katetta! Kaunis kiitos selkeästä oppaasta!"

Päivi Viljamaa-Määttä

Päivi Viljamaa-Määttä, Amazon-kauppias

AMAZON PPC MASTERY-OPAS

Luettuasi tämän oppaan tiedät Amazon-mainoksista enemmän kuin 99% myyjistä. Tämän oppaan tietojen avulla on mahdollista tehdä reilusti lisämyyntiä ja saada mainoskuluja alas sekä saada oma myynti paremmin kannattavaksi. Oppaan hinta on erittäin edullinen verrattuna siihen, mitä sen avulla on mahdollista saavuttaa.


Oppaan hinta on vain 49€ (sis. alv). 


Oppaasta löytyy käytännössä samat tiedot tiivistettynä, kuin mitä useiden satojen tai jopa tuhansien dollareiden arvoisista ulkomaisista verkkokursseista.


Opas sisältää tällä hetkellä yli kolmekymmentä sivua täyteen pakattua asiaa Amazon-mainoksista. Päivitän myös opasta säännöllisesti kun Amazon tuo uusia ominaisuuksia tai saan muuta uutta tietoa. Oppaan tulevat päivitykset ovat ilmaisia. Opas on suomenkielinen.


Tämä e-kirja käsittelee vain Amazon Sponsored Products-mainoksia, ei Sponsored Brands mainoksia.


Maksutapoina toimivat luottokortit (Mastercard ja Visa) sekä Paypal.


Secure Payment

Copyright 2019, Finnzon Oy