Amazon product launch & ranking palvelu

Onko sinulla tuotelistaus Amazonissa jolle tarvitsisi tehdä ranking-kampanja, mutta sinulla ei ole aikaa tai riittävää osaamista siihen? Tuotejulkistuspalveluni avulla voit säästää myös kustannuksissa! Amazon product launch & ranking palvelu soveltuu sekä uusille että jo pidempään markkinapaikalla myynnissä olleille tuotteille.

Tuotteen julkistuspalvelun avulla teemme tuotteelle kampanjan, jonka avulla nostamme tuotteen rankingin valituilla avainsanoilla etusivulle. Voimme laskea tarkalleen, kuinka monta tuotetta pitää antaa alennuksella, jotta pääsemme valituilla avainsanoilla etusivulle. Tästä voimme edelleen laskea kuinka paljon saamme onnistuneen ranking-kampanjan jälkeen generoitua myyntiä, kun tiedämme tuotteen konversioprosentin!

rocket

Lähtötiedot

Kampanjan tavoite: kuinka paljon tuotteelle halutaan myyntiä päivässä kampanjan jälkeen

Avainsanat: valitaan avainsanat, joilla tuote halutaan etusivulle

Lopputulos

Tuote valituilla avainsanoilla Amazonin etusivulla

Myyntimäärä tavoitteen mukainen 

Amazon product launch & ranking palvelu soveltuu sekä uusille tuotteille että jo pidempään myynnissä olleille tuotteille. Pidempään myynnissä olleille tuotteille pitää tehdä tyypillisesti pidempikestoinen kampanja kuin uusille tuotteille, koska Amazonin algoritmi antaa uusille tuotteille alkuvaiheessa enemmän nostetta.

Palvelun perusidea on, että ihmisiä houkutellaan ostamaan kyseessä oleva tuote riittävän suuren alennuksen avulla, jotta saadaan Amazoniin tarvittavaa myyntivolyymia tuotteen avainsanojen rankingin nousuun. Tarvittava liikenne hankitaan Facebook-mainosten avulla, jotka kohdistetaan niin, että mainostettava tuote kiinnostaa kohderyhmää.

Palveluun kuuluu Clickfunnelsissa oleva laskeutumissivu, jonka kautta kupongit jaetaan ja niiden lunastajat ohjataan sen jälkeen super URL:n avulla Amazon tuotelistaukseen. Samassa yhteydessä voidaan pyytää kupongin lunastajan sähköpostiosoite jos niin halutaan. Huom. jos sähköpostiosoitetta pyydetään samalla, niin se pienentää kupongin lunastajien konversiota ja nostaa Facebook-mainoksen hintaa jonkin verran. Jos kuitenkin halutaan rakentaa Amazon-bisnestä pitkäjänteisesti niin kannattaa kerätä omaa sähköpostilistaa, koska sitä voidaan hyödyntää jatkossa monin eri tavoin esimerkiksi uusien tuotteiden julkistuksessa.

Mikäli tuote on hyvä ja alennus on houkutteleva, niin Facebook-mainonnan avulla päästään hyvin tuloksiin ja yhden kupongin jakelun hinta on erittäin edullinen (0.1 - 0.5 dollaria). Facebook mainosten kustannukset maksaa ostaja.

Palveluni avulla voidaan targetoida riittävä määrä avainsanoja, jotka valitaan niin, että päästään haluttuun myyntitavoitteeseen kampanjan loputtua. Super URL, jota palvelussa käytetään on paras mikä tällä hetkellä on olemassa.

Lisäksi pakettiin kuuluu tukipalvelu, eli annan tuotejulkistukseen liittyvää neuvontaa.

Huom. palveluni on saatavilla vain Amazon US alustalla oleville tuotteille.

Esimerkki kampanjassa käytettävästä laskeutumissivusta

amazon product launch & ranking laskeutumissivu

Hintavertailua

Tuotejulkistuksen voi tietysti tehdä itse mutta se vaatii erityisosaamista, jotta sen avulla päästään haluttuun lopputulokseen.  Markkinoilta löytyy myös amerikkalaisia palveluja tähän kuten:

1. Launchpad.  Ohjelmisto, jolla voidaan itse tehdä vastaavia toteutuksia kuin minun palvelun avulla. Ohjelmiston hinta on $1.000/kk ja siihen joutuu sitoutumaan vuoden ajaksi.

2. Viral Launch. Amerikkalainen Viral Lauch tarjoaa tuotejulkistuspaketin yhdelle tuotteelle hintaan $400. Palvelussa ei kuitenkaan oteta kantaa listauksen laatuun ja voi olla, että kun julkistus on ohi niin rankingit tippuvat lähtötilanteeseen. Listauksen optimointi maksaa heillä lisää riippuen paketista $197-$897. Viral Launchin palvelussa voidaan targetoida vain 4 avainsanaa. Tämä voi olla monessa tapauksessa ongelma, sillä näin pieni määrä ei välttämättä anna mahdollisuuksia valita tuotteen kannalta parhaita mahdollisia avainsanoja. Sähköpostilistaa ei saada kerattyä.

3. Zonjump. Palvelu on hinnoiteltu jaettavien kuponkien mukaan. Hinnoittelu menee porrastetusti niin, että 0-250 kuponkia maksaa $1.2 kappale, 251-500 kuponkia maksaa $1.1 kappale ja 501-1000 kuponkia maksaa $1 kappale. Zonjumpissa on käytössä menettely, että ensin ostetaan haluttu määrä kuponkeja "lompakkoon", joita voidaan sitten käyttää kampanjoissa. Minimimäärä kuponkeja on 250 kappaletta eli ne maksavat 300 dollaria. Käyttämättämiä kuponkeja ei voi lunastaa takaisin vaan niitä voidaan hyödyntää vasta seuraavissa kampanjoissa. Avainsanoja voidaan ottaa mukaan kampanjaan maksimissaan viisi kappaletta. Zomjump ei ota kantaa listauksen laatuun. Sähköpostilistaa ei saada myöskään kerattyä.

Amazon product launch & ranking palvelun hinnoittelut

basic

197

/kampanja

Tuotejulkistuspaketti yhdelle tuotteelle Amazon.com

 • Funnelin pystytys
 • Kuponkien jakelu
 • Avainsanojen määrä max. 4 kappaletta
 • Super URL valituille avainsanoille
 • Sähköpostiliidien kerääminen haluttaessa
 • Tulosten mittaaminen ja raportointi
premium

397

/kampanja

Tuotejulkistuspaketti yhdelle tuotteelle Amazon.com

 • Listauksen optimointi
 • Funnelin pystytys
 • Facebook-kampanjan pystytys
 • Kuponkien jakelu
 • Avainsanojen määrä max. 12 kappaletta
 • Super URL valituille avainsanoille
 • Sähköpostiliidien kerääminen haluttaessa
 • Tulosten mittaaminen ja raportointi

Tuotejulkistuspalvelun lisäksi tarjoan myös muita Amazon-konsultointi ja mentorointipalveluja. Niistä voit lukea lisää täältä:

Amazon-konsultointi