Amazon-palvelut.

AMAZON KONSULTOINTI

Löydät tältä sivulta Amazon konsultointipalveluni sekä runsaasti lisätietoa Amazon-myynnistä.

amazon

Varaa maksuton Amazon konsultointi alla olevasta painikkeesta

AMAZON KONSULTOINTIPALVELUT

Amazon on maailman suurin kuluttajaverkkokauppa ja myös monille suomalaisille yrityksille mahdollisuus, jota ei kannata sivuuttaa.

Amazon on kauppapaikkana erityislaatuinen, jossa menestymiseen tarvitaan erikoisosaamista. Olemme auttaneet onnistuneesti lukuisia suomalaisia yrityksiä ja yksityisiä Amazon-myyjiä saavuttamaan parempia tuloksia ja voimme auttaa myös teidän yritystänne menestymään Amazonissa.

Myykö yrityksenne jo Amazonissa vai oletteko vasta miettimässä miten Amazonia kannattaisi ottaa haltuun? Amazon konstultointi auttaa sekä Amazon-myyntiä harkitsevia yrityksiä alkuun pääsemiseksi, että jo siellä myyviä yrityksiä tehostamaan toimintaansa.

Olemme itse myyneet Amazonissa vuodesta 2017 ja lisäksi auttanut kymmeniä suomalaisia yrityksiä ja Amazon-myyjiä parempiin tuloksiin. Olemme perehtyneet Amazon-myyntiin erittäin syvällisesti, mikä takaa, että voitte luottaa osaamiseemme ja tietotaitoomme. Finnzon on luotettava ja osaava Amazon konsultti.

1. Myynnin käynnistäminen

Tarvitsetteko apua yrityksenne Amazon-myynnin käynnistämisessä? Selvitämme tuotteenne kysynnän Amazonissa sekä sen myyntipotentiaalin ja sille parhaiten soveltuvan markkinapaikan. Käytämme apuna markkinoiden parhaita työkaluja, joiden avulla saamme tietoa suoraan Amazonista ja voimme perustaa analyysimme eksaktiin tietoon.

2. Myynnin kasvattaminen

Mikäli yrityksenne myy jo Amazonissa voimme keskittyä yrityksenne myynnin kasvattamiseen. Selvitämme Amazon-liiketoimintanne nykytilan ja teen tarvittavat toimenpiteet tai toimenpidesuositukset, jotta pullonkaulat saadaan eliminoitua ja myyntiä kasvatettua kannattavasti.

1. Amazon konsultointi Amazon-myyntiä aloittavalle yritykselle

  • Amazon-myyntitilin avaaminen
  • Markkinapaikka-analyysi
  • Tuotteiden kysynnän ja myyntipotentiaalin sekä kilpailun analysointi
  • Tavaramerkkeihin, patentteihin ja veroasioihin liittyvät neuvontapalvelut

2. Amazon konsultointi jo Amazon-myyntiä tekeville yrityksille

  • Myynnin kasvattaminen
  • Tuotteen näkyvyyden kasvattaminen
  • Tuotelistauksen optimointipalvelut
  • Amazon-mainonnan optimointipalvelut
  • Brandin suojaaminen Amazonissa

AMAZON ARTIKKELIT

Tästä löydät uusimmat Amazon-myyntiin liittyvät kirjoitukseni.

AMAZON KOULUTUS

Amazon-myynnin koulutus on järkevintä ja kustannustehokkainta hankkia tähän tarkoitukseen räätälöidyiltä verkkokursseilta. Tästä löydät alan parhaat koulutukset.

Amazon Mastery verkkokurssi

AMAZON-MASTERY

Amazon Mastery on paras vaihtoehto suomalaiselle myyjälle. Amazon Mastery kurssille voi liittyä milloin tahansa, mikä mahdollistaa opiskelun itselle parhaana ajankohtana. Minun kautta Amazon Masteryn hankkiva saa 996€ arvoiset bonukset veloituksetta!

Amazing Selling Machine 11

AMAZING SELLING MACHINE

Amerikkalainen Amazing Selling Machine on kaikkein tunnetuin Amazon FBA koulutus. Sen uusin versio on julkaistu syksyllä 2019 ja se on jo järjestyksessään yhdestoista. ASM ei ole aina saatavilla, sillä on julkistus 1-2 kertaa vuodessa.

Search Find Buy

SEARCH FIND BUY

Search Find Buy on kolmas erinomainen Amazon verkkokurssi, jonka tekijä on amerikkalainen erittäin menestynyt Amazon-myyjä ja mentori Ben Cummings. Koulutus on huomattavasti edullisempi kuin Amazing Selling Machine. SFB:en voi osallistua milloin tahansa.

AMAZON OHJELMISTOT

Löydät tästä parhaat Amazon-myynnin työkaluohjelmistot, joita suosittelemme.

helium 10

Helium 10 on jokaisen Amazon-myyjän lähes pakollinen työkaluohjelmisto, joka säästää paljon aikaa ja vaivaa. Siitä löytyy työkalut käytännössä kaikkeen, mitä Amazon-myynnissä tarvitaan.

Koodilla JUSSI10 saat 10% jatkuvan alennuksen kaikista Helium10:n kuukausimaksusta. Kun hankit Helium10:n saat nyt erikoistarjouksena veloituksetta Kevin Kingin 997€ arvoisen Freedom Ticket Amazon myynnin kurssin.

ASIAKKAIDENI KOKEMUKSIA

Heikki Räisänen Emfit

"Kaksinkertaistimme myyntimme Amazonissa."

"Olimme myyneet pitkään Amazonissa mutta olimme ihan hukassa kaiken sen kompleksisuuden kanssa. Kaipasimme apua kuinka kasvattaa näkyvyyttä ja myyntiä. Jussilla oli heti selkeä ote asioihin, mitä pitää tehdä ja kuinka asiat siellä toimii. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen apuunsa."

HEIKKI RÄISÄNEN //  CEO, Emfit Oy

Olli Uuksulainen

"Finnzon ohjasi meidät Amazoniin haastavassa tilanteessa!"

"Jussi Hyvärinen tarttui puikkoihin juuri silloin kun uskomme meinasi loppua Amazon -verkkokaupan logistiikan kanssa. Saimme nopean ja osaavan ohjauksen meille niin vaativan projektin edetessä kohti julkaisua. Aiomme jatkaa yhteistyötä jatkossakin niin mainonnan kuin brändin rakentamisen puitteissa. Voimme suositella Finnzonia muillekin Amazon myyjille."

OLLI UUKSULAINEN //  CEO, Icecoat Finland Oy

Hanna Latva

"Ammattimaista ja nopeaa palvelua..."

"Jussi on Amazon-pro, jonka käsissä tappiollinen tuote muuttuu menestykseksi. Pyysin häneltä apua tuotteeni launchaukseen, koska itseltäni puuttui aikaa sekä tietotaitoa. Jussi hoiti launchaus -prosessin alusta loppuun, ja sain paljon enemmän mitä odotin: todella ammattimaista ja nopeaa palvelua. Tuotteeni, josta kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan, on nyt kategoriassaan ykkössivulla, ja myynti kasvaa edelleen."

HANNA LATVA  //  Amazon kauppias