Amazon Mastery kurssin ostajalle 1446€ Bonuspaketti veloituksetta

Liity kauttani Amazon Mastery-verkkokurssille

...niin saat nämä arvokkaat EDUT!

1.

746 € ARVOINEN COACHING JA LISÄMATERIAALI

2.

700 € ALENNUS 
AMAZON MASTERY KURSSISTA

Tilaa henkilökohtainen alennuskoodisi tästä

Amazon Mastery on 8 viikon supersuosittu Amazon-myynnin verkkokurssi, jonka opeilla monet kurssin käyneet ovat rakentaneet kansainvälisen ja menestyvän Amazon-liiketoiminnan.

Amazon Mastery on ainoa suomenkielinen Amazon-myynnin valmennusohjelma.

Amazon Mastery-verkkokurssin sisältö:

Opi "step-by-step" miten Amazon-kauppa avataan, kuinka myytävät tuotteet valitaan ja miten myyntiä tehdään:

  • Amazon-myynnin perusteet
  • Loistavan tuotteen löytäminen ja tuoteidean nopea testaus
  • Amazon-kaupan avaaminen
  • Tuotelistauksen optimointi ja julkaisu
  • Amazon-mainonta
  • Skaalaus: Miten päästä nopeiten $100k kuukausimyyntiin?
  • Globaali myynti

Lopputulemana sinulla on oma Amazon-kauppa, tuotteet listattuna ja varastossa sekä myyntiä tuottava mainonta käynnissä.

Kurssissa on kolme eri osa-aluetta:


Osa-alue 1: Kahdeksan (8) viikon Amazon FBA koulutus

Amazon Mastery koulutus on kahdeksan viikon mittainen ja joka viikko avataan uusi moduli. Moduleita on siis kahdeksan kappaletta ja ne ovat seuraavat:

Moduuli 1: Ensimmäisellä viikolla luodaan pohja kaikelle mm. suunnitellaan aloitusbudjetti ja rekisteröidään Amazon Seller Central-tili.

Moduuli 2: Toisella viikolla paneudutaan tuote-etsintään. Tuote-etsintä on kriittinen vaihe ja se on taito, joka kannattaa opetella huolella. Kurssilla käydään läpi edistyksellisiä tuote-etsintätapoja.

Moduuli 3: Kolmannella viikolla paneudutaan lisää tuote-etsintään ja valitaan ensimmäinen tuote, jota aletaan myydä.

Moduuli 4: Neljännellä viikolla tehdään tuotehankinta ja lähetetään oma ensimmäinen tuote kohti Amazonia.

Moduuli 5: Viidennellä viikolla paneudutaan tuotteen julkaisua koskeviin toimenpiteisiin, kuten hakutermien tutkimiseen, tuotekuviin ja laitetaan tuotelistaus kuntoon.

Moduuli 6: Kuudennella viikolla käydään läpi optimointia, Amazon-mainosten tekoa ja tuotearvosteluja.

Moduuli 7: Seitsemännellä viikolla katsotaan kuinka ylläpidetään myyjätilin kuntoa ja miten hoidetaan asiakaspalvelua Amazonissa.

Moduuli 8: Viimeisellä eli kahdeksannella viikolla paneudutaan skaalaamiseen ja brändäämiseen. Tehdään kasvusuunnitelma, miten päästään yli $100k-kuukausimyynteihin mahdollisimman nopeasti.


Osa-alue 2: Suljettu Facebook-ryhmä verkostoitumiseen


Kurssilla on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa pääset  verkostoitumaan muiden Amazon-myyjien kanssa sekä esittämään kysymyksiä kokeneemmille myyjille.

Facebook-ryhmässä jaetaan parhaita vinkkejä ja ratkotaan ongelmia. Mahdollisuus kysyä vapaasti kysymyksiä kokeneilta ammattilaisilta ja muilta samassa tilanteessa olevilta on erittäin arvokasta. Ryhmän avulla opit myös tulemaan tutuksi muiden Amazon-myyjien kanssa.


Osa-alue 3: Viikottainen live-webinaari

Viikoittainen live-webinaari, jossa käydään läpi viikon aikana käsiteltyjä asioita ja lisäksi kurssin valmentajat Tony & Vik vastaavat suorassa videolähetyksessä kysymyksiin. 

Webinaarit löytyvät lähetyksen jälkeen myös tallenteina, jolloin materiaalia pääsee vielä kertaamaan omalla ajalla. Viikko-webinaarit käydään englannin kielellä.

Koska koulutus on muuttunut jatkuvasti saatavilla olevaksi, niin webinaarit ovat edellisten kurssien tallenteita. Uusia live-webinaareja tulee kuitenkin jatkossakin kurssilaisille.

Kurssin kouluttajina toimivat Suomen kansainvälisesti menestyneimmät Amazon-myyjät Toni Raehalme ja Viktor Villand. Tämä on ainoa suomenkielinen Amazon FBA koulutus ja se on saanut kautta linjan erittäin hyvää palautetta.

Amazon on tulossa myös Suomeen ja amazon.fi avataan mahdollisesti vuoden 2023 aikana. 

Toni Raehalme

Toni Raehalme

Viktor Villand

Viktor Villand

💡 TIP: Amazon Mastery-kurssi on saatavana myös englannin-  ja vironkielisenä. Kauttani saatava koodi toimii myös näissä.

Amazon Mastery-kurssi (englanninkielinen)

Amazon Mastery-kurssi (vironkielinen)

3 suurinta asiaa, jotka Amazon Mastery kurssin käyminen ja yrittäjyys voi sinulle antaa

amazon mastery


1. Voit asua ja matkustella missä haluat

Kurssin koko idea on opettaa sinulle tapa tehdä businesta siten, että liiketoimintasi ei ole riippuvainen omasta sijainnistasi. Amazon hoitaa varastoinnin ja lähetykset puolestasi.

amazon mastery

2. Vapaudut palkkatyön rajoituksista

Tehdessäsi töitä muille, on tulotasosi tasainen. Tämä tuo ennustettavuutta arkeesi, mutta toisaalta tienestisi eivät tule koskaan ottamaan radikaaleja hyppäyksiä. Käytännössä kuitenkin vaihdat palkkatyössä oman aikasi rahaksi.

Voit kuitenkin vapauttaa itsesi palkkatyön kahleista tällä businesmallilla ja saada itsellesi passiivista tuloa ja loppujen lopuksi saavuttaa taloudellisen vapauden. 

amazon mastery

3. Voit käyttää aikasi haluamiesi asioiden parissa

Sinulla on vapaus käyttää aikaa itsellesi tärkeiden asioiden parissa silloin kun haluat. Se voi olla vaikkapa matkustelu, erilaiset harrastukset taikka mahdollisuus viettää enemmän aikaa perheesi kanssa.

On hyvä muistaa, että menestyminen vaati kovaa työtä, sitoutumista ja uhrauksia. Asiat eivät myöskään aina tapahdu nopeasti ja mikään ei tule ilmaiseksi. Jos kuitenkin olet todella halukas muuttamaan elämäsi, se on täysin mahdollista.

Voit myöhemmin katua jos jätät tämän tilaisuuden käyttämättä. Tämän vuoksi mukaan kannattaa lähteä heti.

Amazon Mastery COACHING + LISÄMATERAALI

Jussi Hyvärinen

Jussi Hyvärinen

Kurssin jälkeen sinulle voi tulla tunne, ettet saa riittävästi tukea, mutta bonuspaketillani varmistat sen, että saat vietyä asiat oikeasti käytäntöön sekä saat kokeneen myyjän apua myös kurssin päätyttyä.

Bonukseni auttavat sinua saavuttamaan nopeammin tuloksia, joita haluat Amazon-bisnekseltäsi.

BONUKSENI LISÄÄVÄT KURSSILTA SAAMAASI ARVOA MERKITTÄVÄSTI SEKÄ PARANTAVAT HUOMATTAVASTI ONNISTUMISEN EDELLYTYKSIÄSI !!!

Amazon Mastery bonuspaketti

1. One-to-One coaching (arvo 500€)

Tarjoan sinulle Amazon-konsultoinnin veloituksetta, jolla voit varmistaa, että kurssilla oppimasi asiat tulevat myös toteutettua käytännön tasolla. Tämä onnistuu parhaiten one-to-one tyyppisellä couchingilla, jossa keskitytään pelkästään sinun omaan tilanteeseesi. Coachingin arvo on 500€ (1h coaching puhelu). One-to-one konsultoinnin tehoa ei voita mikään!

Amazon Mastery bonus

2. Sales tax verkkokurssi (arvo 197€)

Saat veloituksetta sales tax verkkokurssini, jolla varmistat, ettet joudu veroasioiden takia vaikeuksiin omassa Amazon-liiketoiminnassasi. Sales taxista on ollut erittäin hankalaa saada kokonaiskuvaa ennen tätä kurssia. Tätä infopakettia et saa mistään muualta!

HUOM. AMAZON MASTERY-KURSSILLA EI OPETETA VEROASIOITA!


Amazon Mastery bonuspaketti

3. Amazon-mainonta opas (arvo 49€)

Lisäksi saat Amazon Sponsored Products oppaani.

Mainokset ovat ylivoimaisesti suurin menoerä tuotteiden hankkimisen jälkeen, mihin Amazon-myyjällä menee rahaa. Siksi on erittäin tärkeää tietää, miten toteutetaan mainoskampanjat, jotka tuovat sinulle tuottoa. Oppaassa mennään paljon syvemmälle kuin mitä kurssilla opetetaan. Tämä opas voi yksissään säästää sinulle jopa tuhansia euroja!

Bonuksieni avulla voidaan pureutua juuri sinun omaan tilanteeseen ja saat itsellesi kurssi-investoinnista aidosti parhaan mahdollisen hyödyn.

Jos olet muutenkin suunnitellut kurssin hankkimista, niin sinun kannattaa se ehdottomasti hankkia minun kauttani.

Miksi sinun sitten pitäisi kuunnella minua? Kuulun itse suomalaisten Amazon huippuosaajien harvaan joukkoon ja olen auttanut lukuisia yrityksiä ja itsenäisiä myyjiä parempiin tuloksiin. Olen lisäksi ollut mukana viemässä useita Suomalaisia huippubrändejä Amazoniin.

Omia mentoreitani ovat tunnetut Amazon-myyjät Traian Turcu ja Ben Cummings. Minulla on usean vuoden kokemus Amazon-myynnistä ja pystyn auttamaan sinua esimerkiksi myynnin kasvattamisessa ja Amazon-mainonnassa. 

Olen ollut myös puhujana Amazon Mastery Live tapahtumassa.

Amazon Mastery Live Jussi Hyvärinen

Amazon Mastery Live-tapahtumassa 13.10.2018 oli n. 100 osallistujaa

Amazon Mastery koulutukseen voit liittyä milloin tahansa, mikä mahdollistaa opiskelun itselle parhaana ajankohtana. 

Liittymisen jälkeen saat kurssimateriaalit heti käyttöösi. Kurssin modulit aukeavat 8 viikon ajan viikko kerrallaan, jotta on helpompaa ylläpitää fokus ja keskittyä kyseisen viikon asioihin.

Amazon Mastery-kurssin normaalihinta on 1997€.

Saat kurssin hinnasta nyt 700€ alennuksen kauttani, tilaa henkilökohtainen alennuskoodisi tästä! Koodin saatuasi annan sinulle lisäksi bonuspakettini, kun tilaat kurssin saamasi sähköpostin kautta TAI tämän sivun linkin kautta (vihreä painike - liityn mukaan Amazon Mastery kurssille). 

Ben Cummings

Ben Cummings

Seven figure Amazon seller

Due to a very unique set of circumstances that come together maybe once in a lifetime… the Amazon opportunity is bigger than ever.

Linkki ohjaa sinut Amazon Mastery-kurssin myyntisivulle.

Olen mukana, mutta miten saan lunastettua nämä bonukset?

Olet oikeutettu lunastamaan kaikki nämä bonukset, kun menettelet seuraavasti:

1) Sinun täytyy hankkia Amazon Mastery FBA koulutus tällä sivulla olevan linkin kautta eli siirtymällä varsinaiselle kurssisivustolle tällä sivulla olevan linkin kautta. Se on minun affiliate-linkki, ja saan itse siitä myyntikomission kun liityt mukaan Amazon Masteryyn (itse et maksa luonnollisesti siitä mitään lisähintaa). Tämän vuoksi pystyn antamaan sinulle tämän edun. 

2) Kun olet hankkinut kurssin kauttani, lähetä ostokuitti osoitteeseen [email protected], jotta voin varmistaa, että ostotapahtuma on kunnossa. Bonukset eivät ole voimassa jos ostotapahtuma ei ole rekisteröitynyt kauttani. Jos jostain syystä et saa kuittia ostotapahtumasta sähköpostiisi, niin voit pyytää sen osoitteesta [email protected].

3) Lähetän sinulle tämän jälkeen tarkemmat ohjeet bonuksista ja miten saat ne käyttöösi.

4) Bonukset astuvat voimaan 14 päivän kuluttua ostopäivästä. Konsultointi- ja tuoteanalyysibonus on voimassa 5kk ostopäivästä.

100% MONEY BACK GUARANTEE


Tony & Vik antavat kurssilleen 100% rahat takaisin takuun jos et ole tyytyväinen. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua materiaaliin ja varmistaa, että kurssi on sinua varten. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen niin saat rahasi takaisin. Tässä tapauksessa menetät luonnollisesti myös bonukset. Sinun riskisi on siis käytännössä nolla. 

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Amazon-myynnillä rikastua?

Onko Amazon Mastery kurssi suomenkielinen?

Sisältääkö Amazon Mastery kurssi vanhentunutta tietoa?

Voiko kurssin asiat opiskella ilmaiseksi Youtubesta?

Voinko myydä omia tuotteitani Amazonissa?

Kuinka paljon kurssiin pitää panostaa?

Mitä tarvitsen kurssin suorittamiseen?

Mahdollistaako Amazon aika- ja paikkariippumattoman bisneksen ja taloudellisen vapauden?

Tarvitaanko Amazon-myynnissä Facebook-mainontaa?

Onko Amazon Mastery hyvä kurssi myös Pohjoismaihin tulevalle Amazonille?

Miten koronavirus vaikuttaa Amazon-myyntiin?

Kuinka paljon rahaa tarvitsen Amazon-myynnin aloittamiseen

Jääkö webinaareista tallenne?

Voiko Amazonissa myydä yksityishenkilönä vai pitääkö olla yritys?

Mikä on opetusmenetelmänä?

Pitääkö tuoteidea olla valmiina jo alussa?

Mitä jos ei ole nyt aikaa 8 viikkoa panostaa tähän?

Onko Amazon jo liian kilpailtu alusta?

Linkki ohjaa sinut Amazon Mastery-kurssin myyntisivulle.

Copyright 2023 © JUSSIHYVARINEN.COM