AMAZON KOULUTUS.

Amazon myyntikoulutus yrityksille

Tarjoan Amazon FBA myynnin koulutuspalveluja yrityksille jotka ovat aloittamassa omaa Amazon toimintaansa, harkitsemassa Amazonia myyntikanavaksi tai haluavat tehostaa olemassa olevaa liiketoimintaa. Amazon liiketoimintaosaaminen voi olla asia, jota yrityksenne ei halua tai kannata ulkoistaa toisten armoille vaan pikemminkin pitää sitä yrityksenne ydintoimintona. Voitte ottaa Amazonissa toimimisen omiin käsiinne ainutlaatuisen Amazon myyntikoulutuksemme avulla. Amazon koulutus tarjoaa teille eväät lähteä toteuttamaan Amazon strategiaanne.

Amazon koulutus voidaan toteuttaa räätälöitynä juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaten tai tuotteistettuna yhden (1) päivän koulutuksena. Yhden päivän koulutus soveltuu parhaiten yrityksille, jotka ovat aloittamassa Amazon liiketoimintaansa tai sitä harkitseville.

Amazon myynnin koulutus

Amazon myynnin koulutuspäivä sisältää mm. seuraavat osa-alueet:

  1. Amazon bisnesmalli ja miten se toimii?
  2. Amazon myyntitilin avaaminen
  3. Tuotteiden etsiminen, hankkiminen ja toimittaminen Amazonille
  4. Tuotteen julkaisu Amazonissa
  5. Optimointi ja ranking
  6. Asiakaspalvelu
  7. Brändin suojaaminen Amazonissa
  8. Liiketoiminnan skaalaus

FBA = Fulfillment By Amazon. Amazon hoitaa tuotteiden varastoinnin, toimitusprosessin asiakkaille sekä asiakaspalautukset ja osittain asiakaspalvelun. Ohessa Amazonin oma video miten FBA-palvelu toimii.

Amazon-myynnin verkkokurssit

Olen listannut tähän parhaita Amazon-myynnin koulutuksia, mitä maailmassa on saatavilla. Klikkaamalla linkkiä pääset katsomaan lisätietoja kyseisestä asiasta.

Amazon Mastery kurssi bonus bonuspaketti

AMAZON MASTERY

Toni Raehalmeen ja Viktor Villandin suosittu Amazon Mastery kurssi on Suomen kansainvälisesti menestyneimpien Amazon-myyjien perinpohjainen kurssi Amazon-myynnin saloihin. Amazon Mastery on ainoa olemassa oleva suomenkielinen Amazon-myynnin verkkokurssi.

Amazon Mastery verkkokurssi

Ben Cummings Search Find Buy koulutus kurssi verkkokurssi
Ben Cummings Search Find Buy koulutus kurssi verkkokurssi

SEARCH FIND BUY

Ben Cummings on Amazon miljönääri ja pitkäaikainen internet-yrittäjä. Benillä on suosittu Fast Track-koulutusohjelma, jossa jakaa tietojaan ja kokemustaan nettibisneksestä valikoidulle joukolle. Hän on tehnyt nyt myös Amazon-myynnin kurssin, johon kuka tahansa voi osallistua. Tämä kurssi on eräs parhaista, mitä on olemassa.

Search Find Buy verkkokurssi

asmx

AMAZING SELLING MACHINE

Amazin Selling Machine eli ASM on maailman tunnetuin ja vanhin Amazon-myynnin koulutusohjelma. ASM:n taustalla ovat amerikkalaiset Matt Clark ja Jason Katzenbach. Tämä kurssi on tuottanut menestyneitä Amazon-myyjiä enemmän kuin mikään muu koulutus.

Amazin Selling Machine verkkokurssi

sales tax verkkokurssi

SALES TAX VERKKOKURSSI

Sales tax-verkkokurssista löydät kaiken, mitä suomalainen Amazon- ja online-myyjä tarvitsee tietää Yhdysvaltojen myyntiverosta eli sales taxista. Kurssilla opit myös, miten voit säästää merkittävästi aikaa ja rahaa sales taxin käyttöönotossa.

Sales tax verkkokurssi

Amazon-myynnin oppaat

Tehomainonta opas

AMAZON SPONSORED PRODUCTS OPAS

Tökkivätkö mainokset? Menevätkö kaikki Amazon tuottosi mainontaan? Lopeta ajan ja rahan haaskaus mainosten kanssa ja hanki tämä opas. Oppaan tietojen avulla voit päihittää kilpailijasi Amazon-mainoksissa ja tuottaa lisämyyntejä sekä parhaimmillaan nostaa voittoprosenttiasi merkittävästi.  Tämä oppaan avulla voit säästää merkittävästi rahaa ja se on varmasti moninkertaisesti hintansa arvoinen.

Hanki opas täältä:

Sponsored Products opas

Amazon sourcing opas

SOURCING-OPAS

Tässä oppassa esittelen edistyneitä sourcing-tekniikoita, joita vain harvat tietävät. Oppaan avulla voit säästää merkittävästi rahaa tuotteiden hankintakustannuksissa. Opas soveltuu erityisesti Amazon-liiketoimintaan. Opas on maksuton.

Lataa opas täältä:

Sourcing opas

super url opas

SUPER URL-OPAS

Tässä oppassa esittelen kaikki tärkeimmät Amazonin super url:t. Super urleja voi hyödyntää esimerkiksi tuotteen julkistuksen yhteydessä sen rankingin nostamiseen. Opas on maksuton.

Lataa opas täältä:

Super URL-opas

Close Menu