AMAZON-KONSULTOINTI.

Amazon-konsultointi tarjoaa palveluja uusille ja vanhoille Amazon-myyjille, jotka haluavat kasvattaa myyntiä ja saada aikaan näkyviä tuloksia.


Amazon-konsultointipalvelut

Amazon on maailman suurin verkkokauppa ja myös monille suomalaisille yrityksille mahdollisuus, jota ei missään nimessä kannata sivuuttaa. Amazon on kuitenkin kauppapaikkana varsin omanlaisensa, jossa menestymiseen tarvitaan erikoisosaamista. Olemme auttaneet onnistuneesti lukuisia suomalaisia Amazon-myyjiä saavuttamaan parempia tuloksia ja voimme auttaa myös teidän yritystänne menestymään Amazon-myynnissä.

Myykö yrityksenne jo Amazonissa vai oletteko vasta miettimässä miten Amazonia kannattaisi ottaa haltuun? Autamme sekä Amazon-myyntiä harkitsevia yrityksiä alkuun pääsemiseksi, että jo siellä myyviä yrityksiä tehostamaan toimintaansa.

Myynnin käynnistäminen

Tarvitsetteko apua yrityksenne Amazon-myynnin käynnistämisessä? Selvitämme tuotteenne kysynnän Amazonissa sekä sen myyntipotentiaalin ja sille parhaiten soveltuvan markkinapaikan. Käytämme apuna markkinoiden parhaita työkaluja, joiden avulla saamme tietoa suoraan Amazonista ja voimme perustaa analyysimme eksaktiin tietoon.

Myynnin tehostaminen

Mikäli yrityksenne myy jo Amazonissa voimme konsultointipalvelussa keskittyä yrityksenne myynnin tehostamiseen. Selvitämme Amazon-liiketoimintanne nykytilan ja teemme tarvittavat toimenpiteet tai toimenpidesuositukset, jotta pullonkaulat saadaan eliminoitua ja myyntiä kasvatettua kannattavasti.

Amazon-konsultointi auttaa yritystänne esimerkiksi seuraavissa osa-alueissa:

 • Tuotteen avainsanojen analyysi (keyword research)
 • Tuotelistauksen parantaminen ja optimointi, sekä tekstien että kuvien osalta
 • Amazon mainosten optimointipalvelut
 • Tavaramerkkeihin, patentteihin ja veroasioihin liittyvät neuvontapalvelut
 • Amazon-liiketoimintaan liittyvät yleiset neuvontapalvelut

Konsultointi voidaan toteuttaa monella tavalla, sovimme yhdessä juuri teille parhaiten sopivimman kokonaisuuden. Kiinnostuitko - ota yhteyttä konsultointipalvelusta tämän sivun painikkeella!

1. Palveluitamme Amazon-myyntiä aloittavalle yritykselle

 • Amazon-myyntitilin avaaminen
 • Tuotteiden kysynnän sekä myyntipotentiaalin analysointi
 • Markkinapaikka-analyysi
 • Tavaramerkkeihin, patentteihin ja veroasioihin liittyvät neuvontapalvelut

2. Palveluitamme Amazon-myyntiä jo tekeville yrityksille

 • Myynnin kasvattaminen
 • Tuotteen näkyvyyden kasvattaminen
 • Tuotelistauksen optimointipalvelut
 • Amazon-mainonnan optimointipalvelut
 • Brandin suojaaminen Amazonissa

Amazon-koulutuspalvelut

Tarjoamme Amazon FBA-myynnin koulutuspalveluja yrityksille jotka ovat aloittamassa omaa Amazon toimintaansa, harkitsemassa Amazonia myyntikanavaksi tai haluavat tehostaa olemassa olevaa liiketoimintaa. Amazon-liiketoimintaosaaminen voi olla asia, jota yrityksenne ei halua ulkoistaa toisten armoille vaan pikemminkin ajatella sitä yrityksenne ydintoimintona. Voitte ottaa Amazonissa toimimisen omiin käsiinne ainutlaatuisen Amazon-myyntikoulutuksemme avulla. Amazon-koulutus tarjoaa teille eväät lähteä toteuttamaan omaa Amazon-strategiaanne.

Mentorointi Amazon-myyjille

Tarvitsetteko pidempiaikaista tukea kokeneelta Amazon-myyjältä, joka osaa ohjata liiketoimintaanne oikeaan suuntaan ja näyttää tietä menestykseen? Mikäli vastaus on kyllä, niin mentorointipalvelumme on oikea ratkaisu. Mentorilta saat apua kaikkiin kysymyksiinne, joita teille tulee Amazon-matkallanne eteen. Mentorointipalvelu on tarkoitettu pidempiaikaiseen tukeen, jossa voimme ottaa suurempaa roolia Amazon-liiketoiminnastanne. Ota yhteyttä mentorointipalvelusta tämän sivun painikkeella!

Amazon tuoteidean validointipalvelu

Oikean tuotteen valinta on kaikkein merkittävin onnistumisen edellytys Amazon-liiketoiminnassa. Oletteko epävarmoja tuoteideasta? Onko tuotteella tarpeeksi kysyntää? Mikä on tuotteen kilpailutilanne? Onko tuotteella olemassa patentteja, jotka estäisivät tuotteen myynnin kokonaan? Onko tuotteella mahdollista tehdä riittävästi voittoa?

Kaikkiin näihin ja moniin muihin tuotteenne kannalta tärkeisiin kysymyksiin voimme vastata tuoteidean validointipalvelun avulla, jossa arvioimme tuotteen potentiaalin määrättyä kriteeristöä käyttäen. Tämän jälkeen voitte olla varmoja, että Amazon menestyksenne ei jää tuotteesta kiinni. Huom. tuoteidean validointipalvelu on saatavilla vain Amazon US-markkinapaikalla myytäville tuotteille.Asiakkaiden kokemuksia palveluistamme

Olli Uuksulainen

"Finnzon ohjasi meidät Amazoniin haastavassa tilanteessa!"

"Jussi Hyvärinen tarttui puikkoihin juuri silloin kun uskomme meinasi loppua Amazon -verkkokaupan logistiikan kanssa. Saimme nopean ja osaavan ohjauksen meille niin vaativan projektin edetessä kohti julkaisua. Aiomme jatkaa yhteistyötä jatkossakin niin mainonnan kuin brändin rakentamisen puitteissa. Voimme suositella Finnzonia muillekin Amazon myyjille."

OLLI UUKSULAINEN //  CEO, Icecoat Finland Oy

Hanna Latva

"Ammattimaista ja nopeaa palvelua..."

"Jussi on Amazon-pro, jonka käsissä tappiollinen tuote muuttuu menestykseksi. Pyysin häneltä apua tuotteeni launchaukseen, koska itseltäni puuttui aikaa sekä tietotaitoa. Jussi hoiti launchaus -prosessin alusta loppuun, ja sain paljon enemmän mitä odotin: todella ammattimaista ja nopeaa palvelua. Tuotteeni, josta kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan, on nyt kategoriassaan ykkössivulla, ja myynti kasvaa edelleen."

HANNA LATVA  //  Amazon Brand Owner

amazon konsultointi Yunus Itkonen

"Voin suositella Jussin palveluja..."

"Käytimme Jussin mentorointipalvelua vauhdittamaan Amazon liiketoimintamme alkuun pääsyä. Koimme hänen palvelunsa todella mielekkääksi, saimme apua nopeasti ja palvelu nopeutti meidän pääsyä tilanteeseen, jossa saimme myynnin käyntiin. Voin suositella Jussin palveluita kaikille, jotka kaipaavat nopeaa ja ammattimaista tukea Amazon-myyntiin."

YUNUS ITKONEN //  Amazon Brand Owner

amazon konsultointi Samuli Kulo

"Todella positiiviset kokemukset..."

"Kokemukseni Jussin mentorointi avusta on todella positiiviset. Hetkeäkään epäroimättä suosittelisin hänen mentorointi ja konsultointi apua Amazoniin liittyvissä asioissa, olet joko aloittelija tai vaikka kokeneempikin Amazon-myyjä."

SAMULI KULO  //  Amazon Brand Owner

Close Menu