Passiivista tuloa Amazon Kindle kirjoilla

Passiivista tuloa Amazon Kindle kirjoilla

Hanki passiivista tuloa myymällä Amazon Kindle kirjoja

Tiesitkö, että Amazon tarjoaa useita erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia hankkia passiivista tulovirtaa. Eräs niistä on Amazon Kindle kirjojen myyminen. Kirjojen myynti, sekä perinteisten että sähköisten, on valtava business Amazonissa. Itse asiassa Amazon aikanaan perustettiin juuri kirjojen markkinapaikaksi, joten sillä on pitkät perinteet kirjakauppana. Itse olen myös huomannut varsinkin lomamatkoillani, että erittäin monet ovat siirtyneet sähköisten kirjojen kuluttajiksi perinteisten paperikirjojen sijaan. Ei mikään ihme, sillä lukulaitteeseen saa ladattua kirjoja niin paljon kuin vain jaksaa lukea.

Kirjoja myymällä voit tehdä itsellesi mukavaa passiivista lisätuloa. Sähköisten kirjojen myynti on myös siitä hyvä businessmalli, että kirja tarvitsee tehdä vain kerran ja sitten sitä voi myydä periaatteessa loputtomasti.

Pitääkö minun alkaa kirjailijaksi?

Parasta tässä kaikessa on, että sinun ei tarvitse itse osata kirjoittaa kirjaa. Voit nimittäin ostaa kirjallesi kirjoittajan esimerkiksi Upwork nimisestä nettipalvelusta, jossa eri alojen freelancerit tarjoavat palvelujaan. Voit saada hyvän tekijän Upworkista jo muutamalla kymmenellä dollarilla tekemään 20-30 sivuisen kirjan. Kirjan pituus ei ole varsinkaan alkuvaiheessa se ensisijainen asia, tärkeintä on sisällön laatu. Itse asiassa alkuvaiheessa et halua investoida kirjaan isoja summia vaan oleellista on testata miten kirja myy ja sen voi selvittää jo pienellä panostuksella. Kirjoissa on lisäksi se hyvä puoli, että niitä voi myös päivittää jatkossa.

Sinun tarvitsee vain valita kirjallesi aihealue eli niche, tehdä sille vetävä otsikko sekä luoda kirjasi kansikuva (kansikuvan voit teettää Fiverr nimisessä palvelussa vitosella) ja osata markkinoida se Amazon Kindle Storessa. Kirjan aihe tulee olla sellainen, että sillä on riittävästi kysyntää Amazonissa mutta ei liikaa kilpailua. Amazon fyysisten tuotteiden myyjille tämä kuulostaa varmasti tutulta.

Voitko Amazonissa sitten suomalainen henkilö myydä kirjoja? Kyllä, ehdottomasti voi. Tarvitset tätä varten Amazon KDP (Kindle Direct Publishing) tunnukset.

Kaiken Kindle kirjojen julkaisemiseen liittyvien asioiden kertominen blogipostauksessa olisi melko mahdoton tehtävä, mutta halusin kertoa tästä mahdollisuudesta, sillä se ei ole kovin tunnettu edes Amazon myyjien keskuudessa.

Mistä saa lisätietoa ja koulutusta?

Onneksi Amazon Kindle julkaisuun on saatavilla erilaisia koulutuksia, ja paras niistä on Projectlifemasteryn Stefan Jamesin K Money Mastery verkkokurssi, jossa opetetaan vaihe vaiheelta, miten kirjojen teko- ja julkaisuprosessi Amazonissa tapahtuu. Itse asiassa Stefan James aloitti oman online yrittäjäuransa julkaisemalla Kindle kirjoja Amazonissa. Tätä nykyä kaveri on monimiljönääri.

Myöskään K Money Mastery kurssi ei ole hinnalla pilattu, ainoastaan 97 dollaria! Kurssi on erittäin kattava ja sisältää aivan kaiken tiedon, jota tarvitset alkaaksesi Kindle kirjojen myyjäksi Amazonissa ja tehdäksesi itsellesi passiivista lisätienestiä!

[thrive_link color=’green’ link=’https://jussihyvarinen.com/k-money’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]LUE LISÄÄ[/thrive_link]