Passiivista tuloa Amazon Kindle kirjoilla

amazon kindle book

Last Updated on June 7, 2022 by Jussi Hyvarinen

Tiesitkö, että Amazon tarjoaa useita erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia hankkia passiivista tulovirtaa. Eräs niistä on Amazon Kindle kirjojen myyminen.

Kirjojen myynti, sekä perinteisten että sähköisten, on valtava business Amazonissa. Itse asiassa Amazon aikanaan perustettiin juuri kirjojen markkinapaikaksi, joten sillä on pitkät perinteet kirjakauppana.

Itse olen myös huomannut varsinkin lomamatkoillani, että hyvin monet ovat siirtyneet sähköisten kirjojen kuluttajiksi perinteisten paperikirjojen sijaan. Ei mikään ihme, sillä lukulaitteeseen saa ladattua kirjoja niin paljon kuin vain jaksaa lukea.

Kirjoja myymällä voit tehdä itsellesi parhaimmillaan mukavaa passiivista lisätuloa. Sähköisten kirjojen myynti on myös siitä hyvä businessmalli, että kirja tarvitsee tehdä vain kerran ja sitten sitä voi myydä periaatteessa loputtomasti.

Pitääkö alkaa kirjailijaksi?

Parasta tässä kaikessa on, että sinun ei tarvitse itse osata kirjoittaa kirjaa. Voit nimittäin ostaa kirjallesi kirjoittajan esimerkiksi Upwork nimisestä nettipalvelusta, jossa eri alojen freelancerit tarjoavat palvelujaan.

Voit saada hyvän tekijän Upworkista jo muutamalla kymmenellä dollarilla tekemään 20-30 sivuisen kirjan.

Kirjan pituus ei ole varsinkaan alkuvaiheessa se ensisijainen asia, tärkeintä on sisällön laatu. Itse asiassa alkuvaiheessa et halua investoida kirjaan isoja summia vaan oleellista on testata miten kirja myy ja sen voi selvittää jo pienellä panostuksella.

Kirjoissa on lisäksi se hyvä puoli, että niitä voi myös päivittää jatkossa.

Sinun tarvitsee vain valita kirjallesi aihealue eli niche, tehdä sille vetävä otsikko sekä luoda kirjasi kansikuva (kansikuvan voit teettää Fiverr nimisessä palvelussa vitosella) ja markkinoida sitä Amazon Kindle Storessa.

Kirjan aihe tulee olla sellainen, että sillä on riittävästi kysyntää Amazonissa mutta ei liikaa kilpailua. 

Voitko Amazonissa suomalainen henkilö myydä kirjoja? Kyllä, ehdottomasti voi. Tarvitset tätä varten Amazon KDP (Kindle Direct Publishing) tunnukset.

Kaiken Kindle kirjojen julkaisemiseen liittyvien asioiden kertominen blogipostauksessa olisi melko mahdoton tehtävä, mutta halusin kertoa tästä mahdollisuudesta, sillä tämä asia ei ole kovin tunnettu edes Amazon-myyjien keskuudessa.

Mistä saa lisätietoa ja koulutusta?

Amazon Kindle julkaisuun on saatavilla erilaisia koulutuksia, ja paras niistä on Stefan Jamesin Mastering Book Publishing-verkkokurssi, jossa opetetaan vaihe vaiheelta, miten kirjojen teko- ja julkaisuprosessi Amazonissa tapahtuu.

Itse asiassa Stefan James aloitti oman yrittäjäuransa julkaisemalla Kindle kirjoja Amazonissa. Tänä päivänä hän on eräs tunnetuimmista Internet-yrittäjistä.

Mastering Book Publishing sisältää kaiken tiedon, jota tarvitset hallitaksesi Kindle kirjojen myyntiä Amazonissa ja tehdäksesi itsellesi passiivisen tulonlähteen.

Jussi Hyvärinen

Jussi Hyvärinen is an online entrepreneur from Finland who has over 25 years of industry experience. With his expertise in digital marketing, he is committed to helping others achieve their goals and aspirations.

Join Jussi on his journey and discover how his guidance can help you achieve your own dreams. Get inspired by Jussi's story today!

You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Let AI Make The Perfect Business Plan For You!

✅ Based on Your: GOALS, SKILLS, INTERESTS AND BUDGET
✅ Takes Only: 60 SECONDS