Selvitä kilpailijoidesi salaiset hakutermit Amazonissa

amazon suomi

Tietämällä kilpailijoidesi piilotetut hakutermit (backend search terms) antaa sinulle myyjänä lisää läpinäkyvyyttä, mitä kilpailijasi tekevät. Se on ainoa osa listauksesta, mitä et muuten näe. Hyvillä myyjillä on usein näihin hakutermeihin piilotettuna arvokkaita tietoja. Hakutermien maksimi merkkimäärä on 250 merkkiä ja Amazonin A9-algoritmi indeksoi myös piilotetut hakutermit.

Ne voivat olla jotain sellaista, mitä et ole osannut ajatella: sanoja, jotka tuovat myyntiä mutta niitä ei ole mielekästä laittaa listaukseen (esimerkiksi espanjankieliset sanat), kirjoitusvirheitä tai jotakin muuta. Jotkut kilpailijat voivat laittaa sinne myös brändien nimiä, mutta tämä ei ole Amazonin sääntöjen mukaan sallittua. Tietämällä nämä piilotetut hakutermit, voit hyödyntää tätä tietoa monella tavalla kuten mainonnassa tai lisäämällä samat termit omaan listaukseesi. Lisäksi voit ilmoittaa Amazonille, jos joku kilpailijasi pelaa likaista peliä ja hyödyntää brändimimiä tässä yhteydessä.

Tilaa tästä hakutermien selvitys maksimissaan kymmenelle kilpaijallesi. Tarkemmat ohjeet näet kun olet maksanut tilauksen. Hakutermien toimitus saman päivän aikana.

Käyttämäni menetelmä on 100% luotettava ja turvallinen. Huomaa, että palvelu toimii vain amazon.com listatuille tuotteille.

Secure Payment