Etkö saa tuloksia joita halusit?

Verkkokurssi on hyvä ja suositeltava tapa hankkia perustiedot Amazon-liiketoiminnasta.


Verkkokurssi on kuitenkin samanlainen kaikille ja kaikki oppivat periaatteessa saman kaavan miten asiat tulee tehdä ja ovat sen jälkeen samalla viivalla.


Mikä tässä on sitten ongelmana?


Verkkokurssilla ei voida keskittyä sinun omaan liiketoimintaasi, sinun omaan tuotteeseesi ja sinulla juuri tällä hetkellä oleviin haasteisiin. Verkkokursseilla ei myöskään yleensä opeteta pitkälle vietyjä ja edistyksellisempiä Amazon-myynnin tekniikoita.


Couchingilla voidaan tehdä kaikkia edellämainittuja ja keskittyä sinulle juuri nyt olennaisiin asioihin.


Näin päästään kaikkein tehokkaimmin haluttuihin tuloksiin.


Tuon nyt saataville erikseen Amazon Accelerator tuotteeni, joka on ollut aikaisemmin saatavilla vain Amazon Mastery verkkokurssin bonuksena.


Nyt siis kaikki muutkin kuin bonuspaketin hankkineet Amazon Mastery kurssilaiset pääsevät hyötymään Acceleratorista.

Amazon-myynnissä on loppupeleissä kyse melko yksinkertaisesta kaavasta:

1. Valitse oikea tuote


Kaikki lähtee tuotteesta. Tätä asiaa ei voi liiaksi korostaa. Jos tuote on valittu huonosti niin sen jälkeen kaikki on vaikeampaa tai mahdotonta. Varsinkin tänä päivänä uuden tuotteen lanseeraaminen vaatii paljon taustatutkimusta, jotta voi olla varma siitä, että siinä on kaikki kohdallaan.


On erittäin tärkeää, että tuote eroaa jollakin uniikilla tavalla kilpailijoista. Ne ajat ovat ohi, kun voitiin laittaa samanlainen tuote kuin kaikilla muillakin private label myyjillä ja odottaa, että tuote menisi hyvin kaupaksi. Todennäköisesti se ei mene.


Tuotteessa tärkeämpää kuin voitto (profit) on sen ROI (Return of Investment). Liian usein katsotaan vain voittoprosenttia ja unohdetaan ROI-laskenta. Amazonissa on paljolti kyse bisneksen skaalaamisesta ja jos ROI on huono niin tuotteella on erittäin vaikeaa ja hidasta skaalata liiketoimintaa ylöspäin.2. Paras tuotelistaus 


Kaavan toinen osa on parempi tuotelistaus kuin kilpailijoilla. Tähän ei tietysti voi aina päästä mutta tulee pitää huoli, että listaus on ainakin parempi tekstien ja kuvien osalta kuin suurimmalla osalla kilpailijoista. On erittäin tärkeää, että tuotteen avainsana-analyysi on tehty huolella, jotta listauksesta löytyy kaikki relevantit ja tärkeimmät avainsanat ja ne ovat myös indeksoitu.3. Rankingin nosto


Jotta Amazonista voi saada myyntiä niin tuotelistaukselle pitää saada liikennettä. Tähän on kaksi tapaa, joko nostamalla tuotteen keyword-rankingejä tai mainostamalla tuotelistausta. Rankingin nostoon on olemassa useita taktiikoita, monet vanhat konstit eivät enää toimi kuten esimerkiksi kuponkikoodien jakelu suurella alennuksella. Tämä johtuu siitä, että Amazon on muuttanut omaa A9-algoritmiaan niin, että isolla alennuksella tapahtuneet myynnit nostavat rankingejä enää huonosti.

4. Aloita alusta ja kehitä


Kun hankit uutta tuotetta myyntiin niin ota oppia edellisestä kierroksesta ja kehitä toimintaasi.


Olli Uuksulainen

"Jussi ohjasi meidät Amazoniin haastavassa tilanteessa!"

"Jussi Hyvärinen tarttui puikkoihin juuri silloin kun uskomme meinasi loppua Amazon -verkkokaupan logistiikan kanssa. Saimme nopean ja osaavan ohjauksen meille niin vaativan projektin edetessä kohti julkaisua. Aiomme jatkaa yhteistyötä jatkossakin niin mainonnan kuin brändin rakentamisen puitteissa. Voimme suositella Finnzonia muillekin Amazon myyjille."

OLLI UUKSULAINEN //  CEO, Icecoat Finland Oy


Amazon Accelerator - mitä saat?

Jussi Hyvärinen

Jussi Hyvärinen


"Amazon Accelerator" auttaa sinua nopeuttamaan ja parantamaan tuloksiasi. Olen varma, että se auttaa sinua aidosti saavuttamaan niitä tuloksia, joita haluat Amazon bisnekseltäsi. Coahingissa voidaan keskittyä johonkin Amazon-myynnin osa-alueeseen kuten esimerkiksi tuotteen valintaan, tuotelistaukseen tai rankingiin oman tilanteesi mukaan.

Badge 1


✔ Kolme Coaching sessiota (Arvo 750€)


Coaching puheluissa keskitytään niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä juuri nyt ja joista on sinulle eniten hyötyä. Sinä päätät. Couching-paketin arvo on 750€ (1h coaching puhelu x 3). badge 2

✔ Sales Tax Verkkokurssi (Arvo 197€)


Saat veloituksetta sales tax verkkokurssini, jolla varmistat, ettet joudu veroasioiden takia vaikeuksiin omassa Amazon liiketoiminnassasi. Sales taxista on erittäin hankalaa saada tietoa ja se on ollut asia, joka on aiheuttanut vaikeuksia monille myyjille. Tätä infopakettia et saa mistään muualta!


badge 3


✔ Amazon Tehomainonta Opas (Arvo 49€)


Saat vielä lisäksi Amazon tehomainonnan e-kirjan. Mainokset ovat ylivoimaisesti suurin menoerä tuotteiden hankkimisen jälkeen, mihin Amazon-myyjällä menee rahaa. Siksi on erittäin tärkeää tietää, miten toteutetaan mainoskampanjat, jotka tuovat sinulle tuottoa.


Miksi sinun sitten pitäisi kuunnella minua? Kuulun itse suomalaisten Amazon huippuosaajien harvaan joukkoon ja minulla on oma kasvava Amazon-liiketoiminta. Parhaat myyntipäiväni ovat olleet useita tuhansia dollareita (ei promoja, ei Blackfriday jne). Omia valmentajiani ovat maineikkaat Amazon-myyjät Traian Turcu ja Ben Cummings.


Minulla on pitkä kokemus Amazon-myynnistä ja pystyn auttamaan sinua kaikissa Amazon-myyntiin liittyvissä asioissa. Minulla on lisäksi käytössäni työkaluja, joita on erittäin harvoilla myyjillä ja pystyn hyödyntämään niitä couchingissani. 


Olin myös puhujana Suomen ensimmäisessä Amazon Mastery Live tapahtumassa.

Amazon Mastery Live Jussi Hyvärinen

Amazon Mastery Live-tapahtumassa 13.10.2018 oli n. 100 osallistujaa

Amazon Accelerator normaalihinta: 996€

Kertamaksu

497€

säästä 499€


Kenelle Amazon Accelerator soveltuu?

Amazon Accelerator soveltuu kaikille, jotka ovat käyneet tehneet Amazon-myyntiä jonkin aikaa, mutta eivät ole päässeet haluamiinsa tuloksiin. 

Kenelle Amazon Accelerator ei sovellu?

Amazon Accelerator ei sovellu aivan uusille myyjille, koska rajoitetussa ajassa ei voida käydä koko liiketoimintamallia läpi.

Hanna Latva

"Ammattimaista ja nopeaa palvelua..."

"Jussi on Amazon-pro, jonka käsissä tappiollinen tuote muuttuu menestykseksi. Pyysin häneltä apua tuotteeni launchaukseen, koska itseltäni puuttui aikaa sekä tietotaitoa. Jussi hoiti launchaus -prosessin alusta loppuun, ja sain paljon enemmän mitä odotin: todella ammattimaista ja nopeaa palvelua. Tuotteeni, josta kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan, on nyt kategoriassaan ykkössivulla, ja myynti kasvaa edelleen."

HANNA LATVA //  Amazon Brand Owner


Copyright 2019, Finnzon Oy